2777
2789
عنوان

ریختم بهم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 23 پست

ببین من خودم اینطوریم که خوبم و پر انرژیم به مدت طولانی تا وقتی همه چی خوب باشه اما کافیه طرف مقابلم دست بزاره رو یه چیز کوچیک که دوس ندارم یا یه رفتار ناخوشایند هرچند کوچیک نشون بده که من روش حساس باشم

کلا ازین رو به اون رو میشم و خیلی بی احساس و سرد میشم به مدت طولانی تا وقتی که یه کاری کنه که تلنگر بزرگی باشه برام شاید شوهر شمام اینطوریه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

سلام، تاپیک آخرمو ببینید تستهای تخصصی روانشناسی زوجین و بررسی کیفیت رابطه زناشویی و....می‌تونه مفید باشه براتون، 

اول از همه علت سردی باید بررسی بشه، 

مشکلات کاری، مالی، استرسهای اقتصادی و اجتماعی و ...و در مرحله آخر تعارضات بین فردی یا مشکلات شخصی بین شما و همسرتون معمولا می‌تونه علت این موضوع باشه، اما باید بررسی بشه کاملا، اول تشخیص و ریشه یابی موضوع سپس راه حل و درمان. 

اگر که سوالی بود من در خدمتم 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشدت خانوادش رو بی عیب میدونه و این حس بدی بهم میده ولی درست میگی نباید بزارم اونا اینجور شاد بشن

باید سیاست ب خرج بدی  فرصت فکر کردن به خودشم بدی  وقتی همش بحث و گلگی  و دعوا باشه  اون شمارو مقصر میبینه  چون خانوادش که باهاش دعوا نمیکنن و نازش رو میکشن  و با مهربونی ممکنه  زیر زیرکی اذیت کنن 

پس شماهم زرنگ باش  ازشون تعریف کن  نمیدونم با کدومشون مشکل داری ولی مثلا بگو خواهرت بزرگتره  احترامش واجبه الکی دوتا تعریفم بکن که خانم خوبیه  خوش قلبه  مثلا  ،  ولی  فلان رفتارش دلمو شکوند.   لحن  و کلمات و جملاتتو تغییر بده .  خیلی بامهربونی و صبر و حوصله.   حتی اگ از شدت عصبانیت داری منفجر میشی   سعی کن حرف نزنی و  روی خودت کار کنی آرومتر ک شدی با سیاست و مهربونی  اول تعریف و تمجید بعد  دلخوریتو  خیلی کوتاه و خلاصه مطرح کن و کشش نده .   یه مدتی زمان میبره باید حوصله کنی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
باید سیاست ب خرج بدی  فرصت فکر کردن به خودشم بگی  وقتی همش بحث و گلگی  و دعوا باشه &n ...

دقیقا زیرزیرکی و باسیاست خودشون رو خوب جروه میدن

همه ناراحتیم همینه شوهرم قبول نداره دروغگو بودنشون رو

دقیقا باید حوصله کنم، اشتباهم اینه ناراحتیم رو میگم

ببین من خودم اینطوریم که خوبم و پر انرژیم به مدت طولانی تا وقتی همه چی خوب باشه اما کافیه طرف مقابلم ...

اینم امکانش هست البته برا خودش واقعا تمام سعیم رو میکنم، فقط سرخانوادش که نمیتونم الکی بگم خوبن واقعا موذی ان

اینم امکانش هست البته برا خودش واقعا تمام سعیم رو میکنم، فقط سرخانوادش که نمیتونم الکی بگم خوبن واقع ...

خب کلا راجبشون بحث نکن لازم نیس به روش بیاری فقط تا حد امکان ازشون دوری کن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اینم امکانش هست البته برا خودش واقعا تمام سعیم رو میکنم، فقط سرخانوادش که نمیتونم الکی بگم خوبن واقع ...

جواب موذی بازی و حیله گری  همینه مث خودشون باشی...

ازشون تعریف کن بذار ذهن همسرت تغییر کنه نسبت ب شما .... 

باخودش بگه خانم من ک خوبه همش تعریف میکنه و دلش صافه پس چرا اونا اینطوری میکنن؟   این خیلی زمان میبره  ها   ولی  تا آخر عمرت راحت میشی دیگه .  ...

دعوا و در مقابل ایستادن رو بذار کنار کلا. 

میدونی

باید به اون فرصت بدی خودش قضاوت کنه که تقصیر کیه؟ .  حالا فکر کن میخاد قصاوت کنه حرفا ی تند و انتقادات و توهین ها و غر غرای زیاد  شمارو یادش میاد.... چهرت سیاه میشه تو نظرش....

بعد باخودش میگه پدرومادر بزرگترن احترامشان واجبه.  خواهرم نسبت به من مهربونه کجا خواهرمهربون دیگه گیر بیارم.؟؟ و ازین حرفا..

خب همین حرفای دلشو شما بهش بزن  ..... که بدونه شماهم احترام و بزرگتر و رابطه ی گرم خانواده هارو درک میکنی   چهرت رو پیشش یه آدم صبور و با احساس نسبت به خانوادش نشون بده.. تا موقع قضاوت  اینا جلو چشمش بیاد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
جواب موذی بازی و حیله گری  همینه مث خودشون باشی... ازشون تعریف کن بذار ذهن همسرت تغییر کنه نسب ...

دقیقا، ممنونتم که اینقدر وقت گذاشتی و قشنگ برام توضیح دادی

دقیقا، ممنونتم که اینقدر وقت گذاشتی و قشنگ برام توضیح دادی

فداتشم عزیز دلم