2777
2789
عنوان

خانومایی ک جنین فریز داشتن میشه بیاین ؟ خواهشا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3429 بازدید | 54 پست
نمیدونم آخه توش اینجوری نوشته بود 😭 نوشته بود اگ تا یکسال اقدام نکردید باید تمدید کنین اگر نگردید م ...

فردا برو انشاالله همچین چیزی نیس  بنظرم گوش زد میکنن قبلش..منم برات دعا میکنم عزیزم

🥰🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا جنین پنج ساله دارم 🥴 دختر خودم و اخر با ای یو ای سومم باردار شدم و ده ماهشه..دیگ هم تخمک ند ...

منم ذخیره تخمدانم خیلی کمه  . نمیدونم دیگ جنینی برام درست میشه یا نه این ۴ تارم هربار خاستم انتقال بدم سیکلم کنسل شد انقد دس دس کردن یکسال گذشت امروز کارت جنینمو دیدم دوماه گذشته . از استرس دارم میمیرم 

فردا برو انشاالله همچین چیزی نیس  بنظرم گوش زد میکنن قبلش..منم برات دعا میکنم عزیزم

مرسی عزیز . زنگ زدم گفتن ۷ و نیم میان . تو این زمونه هیچی بعید نیس خانومه میگفت کارت جنین داشتم جنینامو بهم ندادن گفت میفروشن ب بقیه زوجا

منم ذخیره تخمدانم خیلی کمه  . نمیدونم دیگ جنینی برام درست میشه یا نه این ۴ تارم هربار خاستم انت ...

انشاالله چیزی نشده و اخرم بدون این چیزا یهویی طبیعی باردار بشی انقدر دیدم تو مراکز سیکلو کنسل کردن خود زنه یهویی باردار شده..

🥰🤱🏻
انشاالله چیزی نشده و اخرم بدون این چیزا یهویی طبیعی باردار بشی انقدر دیدم تو مراکز سیکلو کنسل کردن خ ...

هر دفه هی مشکلاتم بزرگتر میشه شوهرم منو میکشه اگ جنینا رو ندن 

مرسی عزیز . زنگ زدم گفتن ۷ و نیم میان . تو این زمونه هیچی بعید نیس خانومه میگفت کارت جنین داشتم ۰نین ...

والله اره بعید نیس من خاله خودم بچه خرید از یه پرستاره..پرستاره به مادر بچه گفت بچت مرده بچه نارس پنج ماهه بود از اینور فروخت به خاله من بردن یه ان ای سیو بیمارستان دیگه..

الانم دختر خالم ۸ سالشه..

🥰🤱🏻
از یه اسپرم ویه تخمک.ترسناک چرا ادم بزرگو که فیریز نکردن🤣

چجوری زنده میمونن؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺