2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونید میفهمبد بخدا خیلی نگران هم دوسش دارم هم دارم دیونه میشم راهنمایی کنید 

ببین تو نی نی سایت خیلی میبینی مشکلاتو جورواجور. اگ خودت با این همهههه محدودیت مشکلی نداری ک هیچ ازدواج کن . ولی  اگ میدونی ب مشکل بر میخوری بهم بزنی خیلی بهتره ک بعدا بخایی طلاق بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو نی نی سایت خیلی میبینی مشکلاتو جورواجور. اگ خودت با این همهههه محدودیت مشکلی نداری ک هیچ ازد ...

والا تا الان خونه بابام بودم چشمام کور بوده هنوز عقد نیسم اینجوریه میترسم

یعنی شماهم میگی غیر طبیعیه؟انقد حالم بد شده

ببین ب نظر من طبیعی نیست.

وگرنه همه حساسن اما نه اینطوری .

بعدا ب مشکل بر میخوری. نامزدی رو گذاشتن واسه این چیزا ک بفهمی با کی قراره تا یه عمر زندگی کنی

والا شما نامزدت حتما خودشو باید به یک دکتر نشون بده چون مریضه و شمام تا میتونی راتو ازش جدا کن چون ز ...

🥲عزیزم آخه میدونی چیه همه میگفتن شوهر مام اولش گیر بودن خوب شدن گفتم شاید خوب شه جو ورش داشته

ببین ب نظر من طبیعی نیست.  وگرنه همه حساسن اما نه اینطوری . بعدا ب مشکل بر میخوری. نامزدی رو ...

تو الان خودت دیدی تو نی نی سایت طرف با هژار بدبختی میگ میخان طلاق بگیرم نمیتونم چون گیر میده چون الکی حساسه چون دست بزن داره ووو.... اما اینا همه رو ب این نزار ک بگی چون دوستش دارم عیبی نداره. بعدا بری. سر ی سقف میفهمی چ کردی

نه اصلا

چقدر بد دل و شکاکه ، بهت حتما شک داره و یه کوچولو انگار مریضه و مرد سالاری داره

اینطوری باشه پس هیچوقت بهت احترام نمیزاره و تو حقوقی نخواهی داشت و اسیرشی و همیشه باید با خواسته اون پیش بری ،نه خواسته خودت

شوهر منم بدش میاد با پسر یا مرد غریبه حرف بزنم و با پسرای فامیل میتونم اگه نزدیک یعنی درجه ۱ باشن حرف بزنم ولی مثلا نباید دست بدم یا خیلی صمیمی جلو شوهرم باهاشون حرف بزنم ولی نه دیگه مثل نامزد تو

به نظرم ولش کن چون تویی که صدمه میبینی ، الان جدا شی بهتره تا بعدا با یه بچه به اشتباهت پی ببری

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️