2777
2789
عنوان

پیشنهاد دختر به پسر

435 بازدید | 60 پست

بچه ها اول از خودم بگم که من دانشجوی پزشکیم.. ایران هم نیستم.. عاشق یکی از پسرای دانشگاهمون شدم و اتاق روبروی ماس.. همش چشم تو چشم میشیم 

و اینم بگم من نزدیک ۲،۳ سال ازش بزرگترم.. واقعا شب و روزمو گرفته نمیتونم تمرکز کنم روی درس..

و  ایرانی هم نیس.. اونم احساس میکنم خوشش میاد اما هیچ وقت نشده بحث یا حرفی پیش بکشه حتی حرف ساده ، نمیدونم از خجالته یا از من خوشش نمیاد

به نظرتون پیشنهاد بدم؟ اینم بگم من خیلی خیلی خیلییییییی از اون سرترم ولی با این حال حدس میزنم به خاطر اطرافیان جوابش نه باشه.. و بدتر ضایع شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم آدم. سبک میشه همه جای دنیا اول پسرا پیشنهاد میدن نه دختر 

پس چرا حرف میزنم حواب موتاه میده اما منو میبینه لبخند داره

فقط هم منو میبینه لبخند میزنه همیشه یا توجهش به منه زل میزنه اما حرف اصلا نکیزنه بارها بحث پیش کشیدم عکساشم لایک کردم نمیاد جلو