2777
2789
عنوان

چقدر با بچت رفیقی؟ اگه بچه بالای ده سال داری بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
 آفرین خیلی مادر مهربان و فداکاری هستید و بسیار سخت هست خیلی خوبه که بین دوتا فرزند که همجنس ...

خدا کنه این طور باشه

پسر من تنها یه دوست خیلی صمیمی داره 

که اونم از بچگی با هم بزرگ‌شدن

به نظرت این که فقط یه دوستداره عجیب و‌بد نبست؟

پسر من با باباش خیلی رابطه دوستانه نداره همسر من بیش از حد ایراد بگیر و‌بکن نکن گو هست

خب  پسرها با توجه به سن ی که دارند دنبال الگو رفتاری با همجنس شون پدر یا دایی یا عمو یا پدربزرگ هستند باید رابطه عاطفی یا بزرگتری هم داشته باشند با مادر دوست هستند اما یجورایی دنبال اندیشه و هدف و کعبه آمال و آرزوها را توی همجنس خودشان می‌جویند و اینجا نقش پدر مخصوصا در سن نوجوانی پررنگتر میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بزرگم نه سالشه  خیلی مغرور و اصطلاحا تخس(دیکته ی صحیحش رو‌ نمیدونم 🤦)  هست .  ...

کلا انگار رفتار با پسرا سخت تره

من پسرم عاشق لباس با عکس اسکلت و زامبی و .... است

یکی از اختلافاش با پدرشم همینه

خب  پسرها با توجه به سن ی که دارند دنبال الگو رفتاری با همجنس شون پدر یا دایی یا عمو یا پدربزرگ ...

متاسفانه اصلاااا با باباش رابطه خوبی نداره

النن وقتی باباش شب نمیاد خونه این خوشحالی میکنه

خدا کنه این طور باشه پسر من تنها یه دوست خیلی صمیمی داره  که اونم از بچگی با هم بزرگ‌شدن به ...

قطعا همینطوره عزیزم اما متاسفانه زندگی های این دهه ۸۰بعد  بعد با توجه به تغییر سبک زندگی  داشتن تک فرزند یا دو فرزند  و تغییر روش های رفتاری و رفت و آمد کم و ...  با بازی ی های کامپیوتری و ...دوستیها زیاد دوام نمی‌آورد  واگر فرزندتان دوستی دارد بهتره زیر سایه خانواده ها باشد و یا دیدارهای خانوادگی هم عجین شود 

قطعا همینطوره عزیزم اما متاسفانه زندگی های این دهه ۸۰بعد  بعد با توجه به تغییر سبک زندگی  ...

دوستش پسر دختر خاله خودمه و خوشبختانه کاملا همو میشناسیم

ولی من دوست داشتم تو محیط بیرون هم دوستایی داشت که متاسفانه نداره اصلا از خونه در نمیاد

من گاهی سر غذا به شوخی صداش میکنم حسن کچل از تنور بیا بیرون ناهار بخور

متاسفانه اصلاااا با باباش رابطه خوبی نداره النن وقتی باباش شب نمیاد خونه این خوشحالی میکنه

شما باید میدان را برای حضور پدر با پسر آماده کنید پسر خودم را میگویم فردا نقش همسر و پدر را میخواهد داشته باشد پدری دلسوز و با اقتدار و مهربان باید الگو را از پدرش بگیرد بصورت نامحسوس از پدرش درخواست کنید که وقت بیشتری بگذارید بعضی موقع ها مثلاً موقع خرید پسرتان را با پدرش بفرستید و دو روز بعد مثبت برای خرید چیپس و شیر و بستنی پسرتان را به بقالی سرکوچه بفرستید و تشویق ش کنید که چه خوبه حواست به تاریخ تولید ش بود حتما آنروز که با پدر رفتی خرید یاد گرفتی و ...جایگاه همسرتان را پرنگ تر کنید دخترتان کوچیک هست اما دو سه سال دیگه آن هم چشمش  به اقتدار و مهربانی پدر  هست و برای انتخاب همسر رفتارهای پدر را الگو برداری میکند 

کلا انگار رفتار با پسرا سخت تره من پسرم عاشق لباس با عکس اسکلت و زامبی و .... است یکی از اختلافاش ...

همینطوره ارتباط با پسرها مخصوصا توی سن نوجوانی سخت هست ...پدرها از موضع خودشان پایین نمی‌آیند پسرها هم توی سن نوجوانی منم دارند اختلاف بینشان بیشتر میشود و آنوقت مادر با حس زنانگی باید در خفا با پدر دوست و مخفیانه پسر را همراهی کند تا با پدر روابط حسنه و دوستانه بشود سخته اما مادرها می‌توانند 😘🥰😍

شما باید میدان را برای حضور پدر با پسر آماده کنید پسر خودم را میگویم فردا نقش همسر و پدر را میخواهد ...

حرفت کاملا درسته ولی اینا که میگی واقعا نشدنیه

همسر من به‌شدت یک کلامه

مثلا همین بیرون رفتن این قدر سر لباس و مدل مو و.... به بچه گیر میده که کلا پسرم از بیرون رفتن باهاش صرف نظر میکنه

البته بگم خیلی مواقع خرید نون و وسایل سوپرمارکتی با پسرمه و واقعا خرید کردنش عالی و با دقته

ولی بیستر تنهایی و اتاقش دوست داره یه حیوون خونگی( خوکچه  هندی) هم داره که کلا سرش به اون تو اتاقش گرمه

دوستش پسر دختر خاله خودمه و خوشبختانه کاملا همو میشناسیم ولی من دوست داشتم تو محیط بیرون هم دوستایی ...

محیط بیرون همسایه و کوچه  توپ بازی و توی باغ رفتن و از درخت بالا رفتن و دنبال هم کردن  ...ان قدیم‌ها دوستی و هم بازی میآورد نه الان ی جورایی سبک زندگی ها تغییر کرده مستاجر بودن و یکجا زندگی نکردن ها و هزار مورد دیگه باعث شده که به تنهایی خانه عادت کنیم و راحت تر باشیم اما باید با کلاس رفتن مثل زبان ،باشگاه بسکتبال یا والیبال ،استخر و یا شرکت در کلاس های موسیقی محیط را بازتر کرد  

حرفت کاملا درسته ولی اینا که میگی واقعا نشدنیه همسر من به‌شدت یک کلامه مثلا همین بیرون رفتن این قد ...

متاسفانه پدرها و مادرها را نمیشود تغییر داد ...

من خودم هم همینطورم گیر تربیتی به پسرم زیاد میدهم بکن و نکن و دستت از دهنت در بیار و چرا غذا نمی‌خوری و ...تازه باهاش لج هم میکنم و انتظار دارم حرفم گوش کنه بعضی موقع ها مثل آن بچه میشم و بعد دلخور میشوم که چرا به من احترام نمی‌ذاره و ...و اینجا همسرم پنهانی از پسرم  بهم میگه آن بچه داره نوجوان میشه باید درکش کنی همراهش بشی تا دوستت بشه تا حرفت بشنوه با تحکیم و داد و بیداد و...کارت پیش نمیره و ... 

کلا انگار رفتار با پسرا سخت تره من پسرم عاشق لباس با عکس اسکلت و زامبی و .... است یکی از اختلافاش ...

درسته 😥 

البته ابراز علاقه می‌کنه 

مثلا شب میخواد بره بخوابه یادش می‌ره بوش شب بخیر کنه 🤦😁، دوباره از جاش بلند میشه میاد منو میبوسه 😅 

ولی این رفتار ها رو هم داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اگه زحمتی نیست ، این تاپیک رو دوباره صبح بزن 

بقیه مامان ها هم بیدار بشن 🤭😁 

تاپیک مفیدی میشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630