2777
2789

یه پسر۱۳ساله دارم کلاس نهمه

خیلی باهم دوستیم

ولی بازم یه جاهایی انگار حرف همو نمیفهمیم

اگه تجربه باحالی تو این زمینه ها داریدبگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ده سالشه منم باهاش صمیمی هستم میاد حرفاشو بهم میگه منم گوش میکنم نه ایراد میگیرم نه راهکار. مثلا چند وقت پیش گفته رو یکی از همکلاسی‌های دخترش کراش داره اسمشم دوتایی گذاشتیم کلم بروکلی . هی سر به سرش میزارم میگه ماماننننننن تموم کن  

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
از چ نظر خلا؟؟؟ از زبان ی دختر ۱۹ ساله اینو بکم ک خ با مامانم راحتم تنها دوستمه ک همه چیمو میگم بهش ...

ای جانم خدا مامانت برات نگه داره

مثلا احساس میکنم خیلی جاها حرفش نمیفهمم

من یه پسر۱۳ساله و‌یه دختر ۷ساله دارم

با هردوشونم فوق العاده دوستم 

ولی پسرم مثلا اصلا از مهمونی رفتن خوشش نمیاد واین یکی از مشکلات منه که نمیدونم چطور حلش کنم

سلام.منم یه دختر کلاس هفتمی دارم که خیلی با هم جوریم.تمام حرفاشو بهم میگه ولی بعضی وقتا هم به بعضی ا ...

همجنس بودن نزدیک بودن میاره و طبیعیه که به خاطر جایگاه مادر یا پدر بودن ی خلاهایی به وجود میاد که باز در این خلأهای رابطه دوستانه پدر و مادر پر رنگتر میشود و میتواند پوشش دهنده باشند 

من خودم با توجه به شرایط اخلاقی که دوست دارم حرف حرف من باشد وبا پسرم هم ماه تولدم یکی هست و آن در اول نوجوانی کلاس هشتم هست خیلی رابطه صمیمانه ندارم ولی پدرش باهاش صمیمی تر هست و از این لحاظ اوکی هستم چون اخلاق و رفتار همسرم بسیار منطقی و اصولی هست و با خودم می‌گویم خوبه از پدرش یاد بگیره و ... 

دختر من ۱۵ سالشه ماهم باهم دوستیم و راحت

از کراش هایی که رو خواننده ها و بازیگرا میزنه بهم میگه در مورد دوستاش مدرسه و اتفاق هایی که افتاده تعریف میکنه با هم فیلم میبینیم و اهنگ های مورد علاقه شو گوش میکنیم و خیلی چیزای دیگه ولی منم همین حس و دارم 

گاهی هم البته فاز نصیحت دارم فکر کنم بده 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سلام.منم یه دختر کلاس هفتمی دارم که خیلی با هم جوریم.تمام حرفاشو بهم میگه ولی بعضی وقتا هم به بعضی ا ...

پسر من گاهی خیلی میره تو خودش  گاهی وقتا هم به طور خیلی زیادی شاد و‌شنگوله 

اونم بیشتر حرفاشو بهم میزنه ومتاسفانه اصلا رابطه خوبی با باباش نداره

پسر منم ده سالشه منم باهاش صمیمی هستم میاد حرفاشو بهم میگه منم گوش میکنم نه ایراد میگیرم نه راهکار. ...

پسر من فازش بیشتر گیم و بازیه

خیلی کم از خونه درمیاد فقط برا کلاس زبان همش تواتاقشه 

یه وقتایی با هم فیلم میبینیم که اونم میزارم اون انتخاب کنه که باب میل اون باشن

ای جانم خدا مامانت برات نگه داره مثلا احساس میکنم خیلی جاها حرفش نمیفهمم من یه پسر۱۳ساله و‌یه دختر ...

آفرین خیلی مادر مهربان و فداکاری هستید و بسیار سخت هست

خیلی خوبه که بین دوتا فرزند که همجنس هم نیستند دوست خوب برایشان هستید 

ای جانم خدا مامانت برات نگه داره مثلا احساس میکنم خیلی جاها حرفش نمیفهمم من یه پسر۱۳ساله و‌یه دختر ...

مرسی 

خداشمارم برا بچه هات حفظ کنه ❤

ببین شاید پسرت درونگراس سعی کن متوجه شخصیتش بشی چون مشکل خ از والدین اینه با بچه های درونگرا کنار نمیان مثلا حس میکنن بچه ی مشکل عاطفی داره درصورتی ک اصلا اینطوری نیست بچه با خودش بیشتر حال میکنه بعدشم ازش بپرس چرا ازمهمونی خوشت نمیاد شاید از رفتن ب خونه ادمای خاصی خوشش نمیاد شاید بچه ها اذیت میکنن یا مثلا از صاحبخونه یچی دیده و اذیتش کرده 

اگه درونگراس بهش بگو کوتاه میریم و برمیگردیم و واقعانم بهش اخترام بذار 

خ خوبه ک سعی میکنی مشکل یابی کنی و همدم بچه هات باشی ❤

همجنس بودن نزدیک بودن میاره و طبیعیه که به خاطر جایگاه مادر یا پدر بودن ی خلاهایی به وجود میاد که با ...

پسر من با باباش خیلی رابطه دوستانه نداره

همسر من بیش از حد ایراد بگیر و‌بکن نکن گو هست

مرسی  خداشمارم برا بچه هات حفظ کنه ❤ ببین شاید پسرت درونگراس سعی کن متوجه شخصیتش بشی چون مشکل ...

کلا خونه کسی نمیره 

با این که با داییش خیلی اکیه ولی چند روز پیش که اونجا بودیم بعد چند ساعت هی میگفت بریم خونه

مطمئنم اهل چیزی نیست

فقط انگار خونه بقیه رو میخه و باید سریع ترک محل کنه😂

پسر بزرگم نه سالشه 

خیلی مغرور و اصطلاحا تخس(دیکته ی صحیحش رو‌ نمیدونم 🤦)  هست . 

خیلی میترسم از هم دور بشیم 😥 

مثلا وقتی اوقاتش تلخ میشه ، ترجیح میده تنها بمونه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630