2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 51 پست
قدم ۱۶۴ وزنم ۸۳متاسفانه  من ی فرد مانکن بودم پایین ترین وزنم ۵۸بود یهو چاق شدم بعد ازدواج و با ...

۱۸کیلو کم کنی خوب میشی باید دکتر تغذیه بری هم بهت قرص میده هم رژیم درست و خسابی

خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره، غیر ممکن زندگی ما رو ممکن کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری خیلی اسون تره تا چاق شدن  لامصب هرچی میخورم اصن معلوم نی میره کجا

خواهر منم همیشه اینو میگف تا اینکه خودش ی دفعه چاق شدو الان ت رژیمه میگ حرفمو پس میگیرم 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
ببین،امکان نداره دو کیلو تو چندروز برگرده. مگه اینکه خودتو با غذا بیست و چهار ساعته خفه کرده باشی. ...

نه عزیزم من دو هفته بود همین وزن بودم. این دو روز خودمو خفه کردم ععععین احمقا😭😭😭😭

وقتی درس میخونم کلا دیوونه میشم

۱۰کیلو ت ۲ماه ونیم با کالری شماری و ورزش تو خونه کم کردم تا عید میخام ۱۰تام کم کنم ولی چند روزه سست ...

مثلا چی میخوردی بیشتر و چه ورزشی؟

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
ای خدا...من از لاغری افسردگی گرفتم الان هنوز نخابیدم چون همش فکرم درگیره چرا انقد لاغرم چه غلطی بکنم ...

برو دکتر تغذیه قرص اینا میده اشتهات باز میشه

خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره، غیر ممکن زندگی ما رو ممکن کن  
آلفا خارجیه؟

هیچ راه میانبری برای لاغری نیست...تمام داروهای لاغری مضراتشون بیشتر از فوایدشون هست. به خصوص برای کبد می تونند خیلی خطرناک باشند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم