raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 عنوان کی بیداره 115 بازدید | 25 پست بیاین حرف بزنیم تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇 1401/10/15 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 بیاین حرف بزنیم هر کی از هرچی میخواد بگه تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
atenaasheghenini عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 2975 من خوابم بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
مامانپارساوسبحان عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 2997 من با یه خواب بد از خواب پریدم.الان اومدم سالن نشستم حالم جا بیاد.خیلی بد بود.شوهرمم نیس کمی ترسیدم یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 امشب به کارت اهدای عضومم نگاه کردم و دلم یه لحظه بحال خودم سوخت نمیدونم چرا بعدم گریه کردم تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 من با یه خواب بد از خواب پریدم.الان اومدم سالن نشستم حالم جا بیاد.خیلی بد بود.شوهرمم نیس کمی ترسیدم خیلی حس بدیه یه آیت الکرسی بخون عزیزم تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
مامانپارساوسبحان عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 2997 امشب به کارت اهدای عضومم نگاه کردم و دلم یه لحظه بحال خودم سوخت نمیدونم چرا بعدم گریه کردم چرا عزیزم؟ کارخوبی کردی کارت گرفتی ولی انشاا... سالم باشی و روزای خوبی ببینی یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
مامانپارساوسبحان عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 2997 خیلی حس بدیه یه آیت الکرسی بخون عزیزم فوری خوندم.اوف انگار تو واقعیت بودم یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 چرا عزیزم؟ کارخوبی کردی کارت گرفتی ولی انشاا... سالم باشی و روزای خوبی ببینی پارسال برای تولدم به خودم کارت اهدای عضو هدیه دادم اصلا یادم رفته بود نمیدونم چرا امشب یهو نگاش کردم دلم یه جوری شد گریم گرفت تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
raaasstaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 548 سلاااام سلام گلم تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
مامانپارساوسبحان عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 2997 پارسال برای تولدم به خودم کارت اهدای عضو هدیه دادم اصلا یادم رفته بود نمیدونم چرا امشب یهو نگ ... اخی عزیزم. اشکال نداره.الان بخند.من پیش میاد بغض کنم گریه کنم.به چیزای خوب فکرکن. یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
مامانپارساوسبحان عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 2997 سلاااام سلام عزیزم یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰