2777
2789
عنوان

دمای بدنم رفته بالا دلیلش چیه

131 بازدید | 13 پست

سلام الان یه ساعتی میشه بدنم خیلی داغ شده خودمم از داغیش تعجب میکنم دلیلش چی می‌تونه باشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عفونت نداری

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قرص تیروییدمو زیادخورده بودم و پرکار شده بود وبدنم همش داغ بود ولی زیاد حالیم نبود بقیه دست میدادم میگفتن تب داری؟

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
نمیدونم ...امروز چند بار عطسه کردم فقط

شاید ویروسه. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
آره احساس میکنم گرما میخواد از چشام بزنه بیرون😂

واای پاشو یه کاری بکن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
واای پاشو یه کاری بکن

یعنی شوهرمو بیدار کنم؟نشستم تو راه پله یه کم خنک شم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یعنی شوهرمو بیدار کنم؟نشستم تو راه پله یه کم خنک شم

نمیدونم اگه باردار نیستی میخوای یه استامینوفن بخور

بازم از دوستان اینجا بپرس

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹