2777
2789

زیاد بچه رو بالا پایین نمیکنی یه وقت؟

نگرانش نباش طوری نیست.

دختر منم تو بیمارستان هرچی شیر میدادیم بالا میاورد بعد دیدیم به به پی پی خودشو خورده. معده اش پره شستشو دادن درست شد.

وقتی بالا میاره بلافاصله شیر ندید.تو بغل بگیرید دست بکشید به کمرش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اين سه روز انقد واس هرچيزي گريه كردم و زدم تو سرم كه اصلا به اون فكر نكردم 

ببین گریه ترس استرس شیرو تلخ میکنه ارامش داشته باش خودت غذاهای سرد ب هیچ عنوان نخور افسردگی بعداز زایمانت بیشتر میشه با برنج زیره بخور شله درست کنن واست چهار زیره بخور رازیانه ازین چیزا گریه و استرسم نده ب خودت نهایتش ی متخصص نوازادان میبریش خیالت راحت میسه

بالا هم اورد دوبار از ساعت ١١  كوليك داشته باشه خوب ميشه زود؟

نه عزیزم کولیک شروع بشه چند ماه طول میکشه جیغ میزنه و به خودش میپیچه این علائم و دیدی کولیک هست معمولا میگن تا ۴ ماهگی هست ولی ممکنه بیشتر یا کمتر هم بشه زمانش مدفوعش با گاز زیاد دفع میشه جوری که از پوشک میزنه بیرون واسه استفراغ هم ممکنه شیر اضافه خورده باشه یا شاید هم رفلاکس داره 

زیاد بچه رو بالا پایین نمیکنی یه وقت؟ نگرانش نباش طوری نیست. دختر منم تو بیمارستان هرچی شیر میدادی ...

نه همش به پهلو درازش ميكنم فقط موقع شير بغلش ميكنم

با كلي سختي خدا بهم داده عزيزم واس همين ميترسم🌻

خدا برات حفظش کنه به هرحال نگران نباش، اون بالایی که بهت داده خودش هم حفظش میکنه، با دکترش هم مطرح کن ، ولی تازه زایمان کردی، مواظب سلامتیه خودت باش

بخدا اين سه روز انقد واس هرچيزي گريه كردم و زدم تو سرم كه اصلا به اون فكر نكردم 

اینقد خودت و اذیت نکن افسردگی بعد زایمان داری من راه میرفتم و گریه میکردم من مشکلم این بود که تنها بودم تو خونه شوهرم میرفت سر کار صبح زود میرفت فرداش عصر میومد خسته فقط می‌خوابید باز مجدد صبح زود میرفت فقط هم دو روز اول خواهرم اومد کمک مهمون داشتم بعدم تک و تنها تو خونه بودم خودم دخترم و بردم حمام نافش افتاد هیچکس نبود همینه دیگه سختی داره اولش عزیزم سعی کن قوی باشی

اینقد خودت و اذیت نکن افسردگی بعد زایمان داری من راه میرفتم و گریه میکردم من مشکلم این بود که تنها ب ...

ايشالا خدا دخترتو حفظ كنه 

من كلا ادم حساسي نيستم از وقتي اين بچه اومده به حدي حساس شدم كه واقعا دارم ميپوكم 

حرفات كاملا درسته بايد قويتر باشم اگع بشه

روزی یک قاشق چای خوری چهار زیره بخور خیلی خوبه هم شیرت زیاد میشه هم بادشکن هست بچه تازه ۶ ماهش که بشه یکم بهتر میشه دیگه میفته روی روال اینقدم زود میگذره بزرگ میشه و شیطونی هاش تازه شروع میشه خدا واست حفظش کنه به خودتم سخت نگیر بزار خونه کثیف باشه مهم نیست همه مون این دوران و گذروندیم