2777
2789

دیگه به عشق امیدی نیست

واقعا مظهر عشق واقعی بودن برام 

گه توی این زندگی🤦‍♀️

خدانور لجه ای🥺🩶💫

نمیشناسم که 🙁

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا عشق وجود نداره😐 مخصوصا بین ادم معروفا

اخه اینا خیلی خوب بودن

اینقدر با هم خوشحال بودن

حتی نامزدم کرده بودن

من خیلی باهاشون حال میکردم

کلا هرکی توی این ادم معروفا دوست دارم یه گندی میزنه طلسم شدم🤕

خدانور لجه ای🥺🩶💫
میشناسم عزیزم.اما فنشون نیستم.برای همین خیلی اخبارشان رو دنبال نمیکنم

عجیب بود اخه کاربریتون قدیمیه سنتون خیلی کم نیست که هیونا و دان رو بشناسین

اینکه کیپاپر سن دار ادم میبینه خیلی براش جذابه😁😍

من خیلی دوستشون داشتم حیف شدن هعییی

خدانور لجه ای🥺🩶💫
عجیب بود اخه کاربریتون قدیمیه سنتون خیلی کم نیست که هیونا و دان رو بشناسین اینکه کیپاپر سن دار ادم ...

مگه ما دهه شصتیا دل نداریم؟😁تازه مامانم که نزدیک ۶۰ سالشونه یه کیدرامر حرفه ای هستند.من خودمم بیشتر کیدرامرم.برای همین دخترم هم علاقه مند شده.عشق بی تی اس هست‌خودم هر جا وسایلی با عکس و آرم بی تی اس میبینم ذوق میکنم و میخرم براش🙈

مگه ما دهه شصتیا دل نداریم؟😁تازه مامانم که نزدیک ۶۰ سالشونه یه کیدرامر حرفه ای هستند.من خودمم بیشتر ...

واییی😍

هر کیپاپر و کیدرامری ارزوی دختر شما شدنو داره🥺😍😁

نسل اندر نسل کره دوست هستین پس🥰

خوشبحالتون🥺🥺

خدانور لجه ای🥺🩶💫
همیشه هم ازم میپرسه مامان،تو بلینکی یا آرمی؟من هر دو رو دوست دارم اما ته دلم سوپر جونیورز رو دوست دا ...

وای خداااا چقدر خوب 😍

منم ارمی ام

هر وقت مامانم ناراحت میبینم میگه باز تهیونگ طوریش شده 😁

خدانور لجه ای🥺🩶💫