2789
عنوان

خروج بادشکم از واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 35 پست
تاپیکتون متوجه شدم شماهم مشکل فیستول واژن داشتید منم بخاطر زایمان این مشکل رو پیدا کردم خروج گاز و ...

من رفتم دکتر درمورد همین فیستول بهم گفتن باید ۶ ماه صبرکنی که احتمال ترمیم خودب خودی وجود داره منم صبر کردم ولی درست نشدم‌که هیچ بدترم شده دکترم گفت جراحی فیستول واژن خیلی مهارت میخاد و سخته و تقریبا میشه گفت ۵۰ درصد میتونم بگم که درست میشین یانه  منم مثله تو بچه یکساله دارم شیر خودمو میخوره شیرخشک لب نمیزنه موندم چکارکنم  به خاطر حرف دکترم میترسم که جراحی هم بشم درست نشه بزنن بدترم کنن افسردگی گرفتم واقعا شرایطه سختیه🙁😢

من رفتم دکتر درمورد همین فیستول بهم گفتن باید ۶ ماه صبرکنی که احتمال ترمیم خودب خودی وجود داره ...

واقعا سخته منم کارم شده گریه 

همش میگم خدا لعنت کنه باعث بانیش رو

شماهم زایمان طبیعی اینجوری شدید؟

مدفوع میاد از واژنتون؟

کدوم شهر هستید؟

دکتری ک رفتید کلورکتال بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه اون باد رحمتون من وقتابی که باد شکم دارم تا مقعد میاد قشنگ احساس میکنم از واژنم تخلیه میشه😢

من چند وقتیه اینجوریم خیلی میترسم منم 🥲شما درد هم داشتی من الان زیر دلم خیلی درد میکنه 😔

تعلیق شدم 👋

من رفتم دکتر درمورد همین فیستول بهم گفتن باید ۶ ماه صبرکنی که احتمال ترمیم خودب خودی وجود داره منم ص ...

سلام عزیزم شما خودت سوراخ فیستول رو میدیدی؟ من پایین لابیا یه شوراخ میبینم دست میزنم درد نداره چیزی هم ازش نمیاد دکتر زنان رفتم میگه فیستول نیست ترشح واژنم زیاده میگه طبیعیه بدنته موندم چه کنم

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم