8 سالشه.مدام گوشیم دستش بود .مجبور شدم گوشیم رو عوض کنم .برای اینکه دست نزنه ب گوشیم براش خریدم . قبلا تبلت داشت اما خب توش اینستا نبود و ب نت وصل نمیشد. الان ولی با گوشی وصله و عاشق کلیپ های حیوانات توی اینستاش میبینه و میخنده .اما میترسم یوقت چیز ناجوری ببینه. اطرافیان میگن زود بود چرا گوشی سوا خریدی براش
خیلی اشتباهه من 15 سالمه هنوز اینیستا ندارم اینستا خیلی چیزای بد داره تازه اگر فیلت.ر .شکن داره که باهاش میره تو اینیستا یعنی دسترسی به تمام سایت های گوگل که اگر یکیشو ببینه کودکیش از بین میره
اخه کلا با گوشی خودمم تو اینستا بودید . آنباکس لپ لپ و حیوانات میدید.
هزچی ببینه .بچه درسن نیست از الان سرش تو گوشی باشه .من یادمه قبل از اینکه به اینترنت دسترسی داشته باشم ذهن خیلیییی خلاقی داشتم .شعر میگفتم دل نوشته مینوشتم اصلا نگم برات .چیزایی مینوشتم هیچ کس باورش نمیشه یه بچه ۱۴ ساله نوشته اینو.ولی از وقتی گوشی اندروید اومد دستم و به نت وصل شدم خب وابسته ب گوشی و نت شدم ذهنم داغون شد.الان خودمو بکشم نمیتونم ی دونه ازون دلنوشته ها بنویسم
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
هرکس نظر خودش رو داره و به نظر من این سن اشتباهه اینستا خیلی فضای بازی هست دختر منم 8 سالشه تبلت نداره گوشی هم نداره گاهی اجازه داره با گوشی من یا پدرش بازی کنه یا کارتون ببینه همین اونم من سر تایمش به همسرم همیشه ایراد میگیرم میگم کنترل نمی کنی