2777
2789
عنوان

جشن اسم کلاس اول

13275 بازدید | 53 پست

سلام مامانا مدرسه میخواد برا دانش آموزا هرکسی که اسم خودشو یاد گرفت بنویسه جشن بگیره پذییرایی باخودمونه . ایده و نظراتتون چیه؟

تو گوگل سرچ کردم بیشتر کیک خامه ای بود که پرسیدم برا کلاسشون که ۴۰ نفرن ۴۰۰ تومن درمیاد که هزینش سنگینه تازه معلومم نیس مث طرحی که میخوام درآرن .

بقیه چطور پذیرایی کردن ؟؟ 

معمولا شکلات یا چیزای ارزان میارن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر یک کیلو کیک برای ۷ نفر خوبه

حساب کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بقیه چطور پذیرایی کردن ؟؟  معمولا شکلات یا چیزای ارزان میارن

دخترم تو کلاسشون نفر اوله که تا آخر هفته ی یاد میدن و میتونه اسمشو که زینب سادات هست بنویسه . تو اون یکی کلاس سارا داشتن که کیک خامه ای آورده بودن 

دیگه مسخرشو درآوردن والا هی خرج درمیارن واس ادم

برای مدرسه ی پسرم جشن که میگیرن عکاس هم میارن بعد زنگ میزنن پسرتون خیلی دوست داره عکس بندازه دلم نمیاد بگم نه میذارید بره عکس بندازه هزینشم فلان قدره منم روم نمیشه بگم نه 

نه می‌گه هر کسی تونست اسم خودش رو بنویسه جشن میگیرن و کیک ،،،،خداروشکر کلاس دختر من نداره،،همون برا ...

دختر من مهد میره، اونجا کلاس پیش دبستانی هم دارن هر سری مادر یکی از بچه ها خوراکی و کیک و پیراشکی این چیزا میاره😕

بنظر من این کار درست نیست چطور بهداشت بهشون گیر نمیده نمیدونم!!!

چون مشخص نیست شاید مادری که غذایی کیکی چیزی پخته بیماری داره یا نه

بعدشم شاید خانواده ای بودجه ندارن اینهمه هزینه کنن.

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پاپکورن تو لیوان یکبار مصرف و ژله درست کن تو ظرفای کوچیک درست کن ببر. ازین سیخای چوبی بگیر تو سرش دوتا پاستیل بکن سرش تو لیوان بذار ببر براشون

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
برای مدرسه ی پسرم جشن که میگیرن عکاس هم میارن بعد زنگ میزنن پسرتون خیلی دوست داره عکس بندازه دلم نمی ...

دقیقا 

تو جشن یلدا برای عکس از هر مادر ۱۰۰ تومن گرفتن ۶۰ تومنم پذیرایی، حالا بگیم پذیرایی رو بچه خورده نوش جونشون.ولی عکس ۱۰۰ تومن فقط رو گوشی بهمون تحویل دادن یعنی چاپ نکردن😑😑😑