2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاچهارده روز باید بشی  من هشتمین روز شدم اگه نشدی تست بده

خاک بر سر کافر خدا نکنه فعلا باردار بشم اصلا شرایطشو ندارم 

درباره ی سوالت مادر شوهر دوستم که زن دانا وقدیمی هست واز دارو گیاهی واینا سردرمیاره به دوستم گفته بود کم خونی داری که لخته با حالت گوشتی دفع میکنی گفته بود چون بدنت کم خونه اینزور دفع میکنه که خون بیشتری از دست ندی چون رقیق باشه بیشتر دفع میشه دوستم قرص آهن مدتی استفاده کرد گفت خیلی بهتر شده البته نمیدونم چقدر علمی باشه

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
تاچهارده روز باید بشی  من هشتمین روز شدم اگه نشدی تست بده

وای که این قرص چقدر بده 

کاش من برمیگشتم به ۹ سال قبل و لب نمیزدم بهش...

نمیدونستم سالی یک بار یا دوبار بیشتر نباید خورد ‌.‌ خیلی خوردم زد تیروئیدیم وکم کاری گرفتم و هنوز بعد این همه سال هر صبح ناشتا باید قرص بخورم ... بعد چند وقتم تنبلی تخمدان شدید گرفتم ینی ۶ سال به زور آمپول و دارو پریود میششدم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خاک بر سر کافر خدا نکنه فعلا باردار بشم اصلا شرایطشو ندارم  درباره ی سوالت مادر شوهر دوستم که ...

دورت بگردم مرسی از راهنماییت 🥺😭

توام اگه اورژانسیتو زمان مناسب استفاده کردی یعنی زودتر از ۷۲ساعت پریود میشی.ولی پریود نشدی هم تست بده خیالت راحت شه خیلی وقتا قرصا باعث قطعی میشه .

اگه ده روز از رابطت گذشته میتونی همین فردام بی بی بدی 

وای که این قرص چقدر بده  کاش من برمیگشتم به ۹ سال قبل و لب نمیزدم بهش... نمیدونستم سالی یک با ...

وای عزیزم 

من امسال دوبار مصرف کردم 😭🥺

واقعا مجبور بودم بخورم .

من نامزدیم بهم خورد ولی بعدش پریود شدم اما ترسیدم پریودم قطع و وصل میشد یعنی کامل نیومد پایین شک به بارداری داشتم از اونجایی که هورمونمم مشکل داشت از قبل نامنظم بودم دیدم ماه بعد پریود نشدم ترسیدم اورژانسی خوردم و خدارو شکر پریود شدم مجبور بودم واقعا 🥺😭

دورت بگردم مرسی از راهنماییت 🥺😭 توام اگه اورژانسیتو زمان مناسب استفاده کردی یعنی زودتر از ۷۲ساعت ...

خدا نکنه عزیز م نگران نباش مشکل خاصی نییت معمولا خانم ها این مسئله رو دارن 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
خدا نکنه عزیز م نگران نباش مشکل خاصی نییت معمولا خانم ها این مسئله رو دارن 

میخواستم بدونم مسئله مهمی نباشه 

مثل سقط و خارج رحمی و اینا .

البته اینم بگم یه روز اول درد کمر و شکم داشتم اما الان دردی ندارم فقط پریود و خونریزی شدید .