2777
2789
عنوان

در چه حد خرج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

من که دیگه ازبس در حد احتیاجات خرج کردم خسته شدم دوست دارم یک روز برم فروشگاه بدونه نگاه کردن به قیمتا فقط خرید کنم

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همین ملزومات ازنظرت چیان

اول خرج و لوازم ضروری برا مدرسه بچه هام ،بعد خرج خونه ،راستشو بخوای دستم زیاد باز نیست فعلا اینجوری میگذرونیم تا ببینم خدا چی میخواد 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
من که دیگه ازبس در حد احتیاجات خرج کردم خسته شدم دوست دارم یک روز برم فروشگاه بدونه نگاه کردن به قیم ...

همه همینجوری هستیم ،دخترم ۱۳ سالشه میگفت کاشکی میشید یه یروز میومد که بدون دغدغه هر چیزی نیاز دارم بخری برام نگی ندارم 😮‍💨

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اول خرج و لوازم ضروری برا مدرسه بچه هام ،بعد خرج خونه ،راستشو بخوای دستم زیاد باز نیست فعلا اینجوری ...

چقدر اوضاع همه سخت شده  

لباس هرچی که خوشم بیاد هر وقت باشه میخرم 

لوازم آرایش هر وقت تموم شه 

ماهانه هم یه سری چیزا هست مثل پول لیزر و باشگاه و برنامه و بنزین و ...

کافی شاپ و رستوران هفته ای چند بار میرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

کلا زیاد خرج میکنم ، نصف در آمدم خرج میشه سعی میکنم بیشتر نشه اگر بتونم جلو خودمو بگیرم😂😂

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
لباس هرچی که خوشم بیاد هر وقت باشه میخرم  لوازم آرایش هر وقت تموم شه  ماهانه هم یه سری چ ...

من خودم درحدی درآمد دارم ولی راستش دل خرج کردن ندارم خواستم تایپیک بزنم کمی ولخرج بشم دیدم همه مثل خودمن

من همسرم ماهی ۲۵۰ بهم میده برا خودم ولی هر ماه نمیده پنج شش ما یکبار همشو با هم میده منم فقط در حد ظ ...

خوب واقعا ۲۵۰ تومنم چیزه نمیشه ولی همونم به نظرم واسه خودت خرج کن