2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه گشنس :_

عه خوبه که شوهرمنم اینطوریه 

آدم با عشق یه چی درست میکنه میدونی که با اشتها میخوره و خوشش میاد 

وقتی هم که حوصله نداری هر چی بزاری جلوش مال یه هفته پیشم میخوره 👿

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

[QUOTE=267503309]عه خوبه که شوهرمنم اینطوریه  آدم با عشق یه چی درست میکنه میدونی که با اشتها میخوره و خوشش میاد ...[/QUOTEکاش شوهر منم همیشه گشنه بود به جای کینه ای و سنگ دل بودن

[QUOTE=267503309]عه خوبه که شوهرمنم اینطوریه  آدم با عشق یه چی درست میکنه میدونی که با اشتها می ...

اکثر مردا کینه ای هستن همه ایرادهایی که دوستان گفتن شوهرمنم داره ولی قلقش دستمه هرچند الان انقدر خستم که حوصله دلبری ندارم و الانم باهاش سرسنگینم

ولی منم کارخودمو میکنم اون هرجوری رفتار کنه منم عین خودش شایدم بدتر میشم 

اوایل ازدواج دعوا میکردیم داد میزد منم عین موش میترسیدم یه بار بهش گفتم الکی ادای عصبانیها رو دربیار میدونم الان میخندی و خودمم یکی دوبار سرش داد زدم 

وقتی اینجوری گفتم خندش گرفت و بعدها هم حتی تو دعوای خیلی جدی با اینکه واقعا هم عصبانی بود بهش الکی میگفتم تو الان میخندی خندش میگرفت و دعوا رو من به نفع خودم تموم میکردم شوهر منم کینه ای لجباز و عین یه بچست   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اکثر مردا کینه ای هستن همه ایرادهایی که دوستان گفتن شوهرمنم داره ولی قلقش دستمه هرچند الان انقدر خست ...

من واقعا تو این سه سال از دستش پیر شدم چند وقت پیش خواهرم ساعت ۲ نصفه شب زنگ زد که شوهرت من تو گروه بی تربیتی عضو کرده ولی هیچ پیامی مینی بر اینکه شوهرم عضوش کرده باشه رو به من نشون نداد قضیه رو به خونه ی بابام کشوند و جنجال درست کرد حتی به من گفت دستت با شوهرت تو ی کاسه هست الانم شوهرم قهر کرده و کینه به دل گرفته گفته نمی خوام با خواهرت ارتباط داشته باشم به نطرت حق داره؟

من واقعا تو این سه سال از دستش پیر شدم چند وقت پیش خواهرم ساعت ۲ نصفه شب زنگ زد که شوهرت من تو گروه ...

آره کاملا طرف شوهرتو بگیر

منم بعید میدونم همچین کاری کنه 

آره کاملا طرف شوهرتو بگیر منم بعید میدونم همچین کاری کنه 

شوهرم خیلی غیرتی و اهل ناموس و خانواده هست

میگم اگر مثلا من ی نفر تو گروهی عضو کنم بعد پیام عضو کردنم پاک کنم اون پیام فقط برای خودم و شخص اد شده پاک میشه درسته؟ تو تلگرام منظورم

شوهرم خیلی غیرتی و اهل ناموس و خانواده هست میگم اگر مثلا من ی نفر تو گروهی عضو کنم بعد پیام عضو کرد ...

راستش اینو بلد نیستم ولی همینجا چندبار بچه ها گفتن تلگرام چندنفر رو تو گروه بردن که اصلا نمیدونستن 

یا شاید دستش خورده مخاطبینش رفته 

نمیاد که دیگه خواهرزنشو ببره 

نه اینکه خواهرتم پشت شوهرت دروغ بگه 

من هردو طرف رو بیگناه میدونم و میگم شوهرت تقصیری نداشته و طرف شوهرتو بگیر 

به خواهرتم بگو که از طرف اون نبوده و چک کردی حتی و خود تلگرام اینجوریه و اینکه تو تلگرام شوهرت این کاناله الانم هست توش عضوه 

راستش اینو بلد نیستم ولی همینجا چندبار بچه ها گفتن تلگرام چندنفر رو تو گروه بردن که اصلا نمیدونستن&n ...

شوهرم میگه خواهرت دروغ گفته جنجال درست کرده آبروم برده چرا باید بازم‌باهاش رفت و آمد کنم؟

شوهرم میگه خواهرت دروغ گفته جنجال درست کرده آبروم برده چرا باید بازم‌باهاش رفت و آمد کنم؟

من دوست ندارم خواهرم و شوهرم قهر باشن ولی شوهرم کینه ای هستش😭😭😭😭