2777
2789
عنوان

قتل ناموسی

228 بازدید | 9 پست

بچه هایی ک پوست شیرو میبینید 

بنظرتون نعیم حق داشت بکشتش این کثافتو یا باید میزاشت قانون بگیرتش 

بنظر من خودم بهترین کارو کرد ینی من ک یه زنم اگه روزی دور از جونش به دخترم تعرض بشه مطمئنم میتونم با همینقد قساوت بکشمش اون حروزاده رو 

بنظرم اگه همه پدرا قد نعیم غیرت داشتن هیچ دختری مظلوم واقع نمیشد

قاتل کی بود؟

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

ای وای. کیو کشت؟ 

من امشبو ندیدم هنوز.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه یارو نریمان نامی البته هنو اونی ک این برنامه رو چیده پیدا نشده این یکی از سه نفریه ک تجاوز کرده ب ...

نمدونم چرا حس میکنم رفیقشم یکیشونه

ولی شوهرم حسابی طرفشه و میگه نههههههههه ببین چ بامعرفته نهههههه عمرا

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
نمدونم چرا حس میکنم رفیقشم یکیشونه ولی شوهرم حسابی طرفشه و میگه نههههههههه ببین چ بامعرفته نهههههه ...

نههههههه منم باورم نمیشه رضا باشه 

از جونش مایه میزاره بذا نعیم اصلا اگه رضا نباشه نعیم پیدا نمیکرد این دوتارو

نههههههه منم باورم نمیشه رضا باشه  از جونش مایه میزاره بذا نعیم اصلا اگه رضا نباشه نعیم پیدا ن ...

شایداز عذاب وجدانشه

به هرحال دوس دارم زود آخرش بشه بینم چی میشه

نه نه امکان نداره  خیلی هوای نعیمو داره امشب جونشو خرید ببینی امشبشو پشیمون میشی از حرفت

حتما منتظرشوهرمم