2777
2789
عنوان

از وقتی از بیرون اومدیم شوهرم داره ازم تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2997 بازدید | 77 پست

اینجا حتی اگه تعریف شوهرتو هم بکنی یه چیزی پیدا میکنن میگن که حالتو بگیرن و مشکوک بشی بهش 

یکی میگه یه غلطی کرده 

یکی میگه معلومه همه رو نگاه کرده که اینجوری میگه 

بس کنید بابا چه وضعشه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سری با همکاراش و خانوماشون بودیم وقتی برگشتیم گفت از همشون بهتر و سرتری افتخار میکنم با توام ...

دقیقا همین حرف بهم زد گفت به خودم 

افتخار میکنم ک مال منی حالا من اینجوریم🙄😂

عزیزم خیلی عالیه که ...انرژی مثبت بگیر از حرفاش چون شوهر من اصلا تعریف نمی کنه ازم بهت میگم بدونی که خیلی خوبه که می گه

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

الان به من گفتن میگن بشنو باور نکن

بی خیال عزیزم خب شوهر آدم پس از کی تعریف کنه کی رو دوست داشته باشه خالشو یا زن همسایه کبری خانوم رو؟!!😅معلومه که دوست داره و به چشمش زیباترین هستی 

اینجا حتی اگه تعریف شوهرتو هم بکنی یه چیزی پیدا میکنن میگن که حالتو بگیرن و مشکوک بشی بهش  یکی ...

بیخیال اینا مشکل دارن همه چیزو به دید منفی 

میگیرن اتفاقا دوستام کلی از سر به زیری 

و متانت شوهرم خوششون اومد 

حالا منظور من کلی بود نکه زل زده باشه 

به اونا و مقایسه کنه 

کلا اینجا فقط بلدن زد حال بزنن 

بیخیال اینا مشکل دارن همه چیزو به دید منفی  میگیرن اتفاقا دوستام کلی از سر به زیری  و مت ...

جدی نگیر اینجارو عزیزم 

خب معلومه بنده خدا نمیتونست که چشاشو کلا ببنده خب آدم توی جمعی باشه همه رو میبینه دیگه چه ربطی به هیزی داره انشالا همیشه همینطور عاشقت باشه و خوشبخت باشین😘❤️❤️