2777
2789

خواهر شوهرم ۴۶سالشه دیدم چندسال پیش تزریق و اینا انجام داد ولی قایم میکرد ماسک میزد..الان میبینم پوستش خیلی شفاف و سرخ و سفید شده بدون کرم و اینا با اینکه کم خونی داره.

ازش پرسیدم میگه فقط ضد آفتاب خوب ...ولی قبلا داغون بود یعنی چی کارا کرده؟؟؟😉😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه کاری کرده الکی میگه ضد آفتاب خوب اونم تو اون سن، یا لیزر فرکشنال کرده یا نانوفت و همچنین دک ...

اره حتما یه کاری کرده..اصلا صورتش از دور برق میزنه سرخ و سفید و خوشگل...اخه چرا نمیگن؟؟!!!

نانوفت چیه؟

اره حتما یه کاری کرده..اصلا صورتش از دور برق میزنه سرخ و سفید و خوشگل...اخه چرا نمیگن؟؟!!! نانوفت چ ...

نانوفت یه روش جوانسازیه‌ از. طریق چربی پوست ولی اصلا حجم دهی ندارع فقط جوانسازیه

اره حتما یه کاری کرده..اصلا صورتش از دور برق میزنه سرخ و سفید و خوشگل...اخه چرا نمیگن؟؟!!! نانوفت چ ...

منم به دوست دارم همکلاسی که خیلی به خودش میرسه پوستش دقیقا همینجور یه سرخ و سفید اینگار بلور از دور برق میزنه یه بار دیدمش صورتش خیلی تیره بود فقط میدونم به خودش میرسه

نانوفت یه روش جوانسازیه‌ از. طریق چربی پوست ولی اصلا حجم دهی ندارع فقط جوانسازیه

چه جالب ...ببین من حس میکنم گوشه لبم داره سال به سال که سن ام بالا میره انگاری تپل تر میشه من دوست دارم فقط گونه داشته باشم پایین لبم و فکم پر نشه...چکار کنم؟؟؟بعد صورتم بعد کرونا جوش زد حالا بهتر شده ولی نمیدونم برا جای جوش چه کنم...راکوتان خوردم😣

منم به دوست دارم همکلاسی که خیلی به خودش میرسه پوستش دقیقا همینجور یه سرخ و سفید اینگار بلور از دور ...

خو میپرسیدی...این خواهر شوهرم فکر میکنه خرج میزارم دست برادرش بم بگه😂

من خیلی پوستم خراب شد از بعد کرونا...عکسای فیلم رو میبینم گریه ام میگیره...بعضی جاهاش از جوش فرو رفته شد 

چه جالب ...ببین من حس میکنم گوشه لبم داره سال به سال که سن ام بالا میره انگاری تپل تر میشه من دوست د ...

راکوتان‌ نخور

برای گونه هاتم برو یه مرکز خوب چربی بزن ولی در حد کم ژل نزنیا مصنوعی میشی فقط چربی

برای جای جوش برو میکرودرم ابریژن و اینکه روتین مناسب برو از ابرسانو مطلوب کننده و ضدآفتاب خوب هم غافل‌ نشو

خو میپرسیدی...این خواهر شوهرم فکر میکنه خرج میزارم دست برادرش بم بگه😂 من خیلی پوستم خراب شد از بعد ...

اینم دقیقا مثل خواهرشوهرته هیچی بروز نمیده

آبجی فیس صورت زیبایی ندارع در اون حد فقط پوستشو که میسازه همه جذبش میشن همیشه میگم اگر بدونم چیکار می‌کنه خدا شاهده نمیزارن‌رو زمین راه برم😂😂😂