2777
2789
عنوان

لطفا این تاپیکو پربازدیدکنین خیلی واجبه توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
ببین خداینکرده بدخیم هم باشه ،مثل بدخیمهای دیگه خطرناک نیست و با عمل و ید تراپی قابل درمان کامل هست. ...

من کلااسترسیم ازکاه کوه میسازم همش به بچه هام نگاه میکنم میگم خدایا یعنی من سال دیگه زنده م 

راستی شمابعدنمونه برداریت درد نداشتی من یه دردخیلی خفیف دارم 

من کلااسترسیم ازکاه کوه میسازم همش به بچه هام نگاه میکنم میگم خدایا یعنی من سال دیگه زنده م  ر ...

تا شب یکم درد داشتم ولی از فردا نه .

اصلا نگران نباش ،این مشکل تیروئید اصلا جای نگرانی نداره ‌‌استرس باعث یه بیماری جدید میشه تو بدنت .گفته باشم .بیخیال باش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شب یکم درد داشتم ولی از فردا نه . اصلا نگران نباش ،این مشکل تیروئید اصلا جای نگرانی نداره ‌‌استر ...

من چندروزه انجام دادم درد میکنه خیلی کم 

حس میکنم نبض میزنه شوهرمم میگه ایناهمش مال استرسه 

من چندروزه انجام دادم درد میکنه خیلی کم  حس میکنم نبض میزنه شوهرمم میگه ایناهمش مال استرسه&nbs ...

ممکنه .فقط اینو بدون ،تیروئید بدخیمش هم بیخطره فقط باید برداشته شه .پس نگران نباش 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ممکنه .فقط اینو بدون ،تیروئید بدخیمش هم بیخطره فقط باید برداشته شه .پس نگران نباش 

الانم تونت گشتم چندنفر مثل من چهارپنج روز بعد نمونه برداری درد داشتن 

ممنون عزیزم خداخیرت بده 

الانم تونت گشتم چندنفر مثل من چهارپنج روز بعد نمونه برداری درد داشتن  ممنون عزیزم خداخیرت بده& ...

اره نگران نباش .

عزیزم  شماندولت درد نمیکنه من دوازدهم نمونه برداری کردم ولی همچنان درد داره

نه عزیزم .دردش فقط یه روز بود .شما خیلی استرس داری و زوم نمیکنی روش؟ 

جوابو گرفتی؟

جواب مشکلی نداشت گفت سه ماه دیگه مجدد سونوبده

خوب پس خیالت راحت .اکثرا همین هستیم بعد سه ماه میگه شش ماه دیگه و بعد ۸ ماه دیگه و ...