2777
2789

۲۵سالمه پنجشنبه هفته گذشته متوجه شدم گردنم جایی که تیروئیدهست ورم کرده رفتم دکتر ازقبلم سابقه کم کاری پرکاری نداشتم بعدسونو متوجه شدم دوتا کیست دارم یکی ۲میلی متره یکیش دونیم سانت درسه ونیم سانت ویه ندول هشت میلیمتر 

بعددکتر گفت ازاین کیست بزرگه نمونه برداری میکنیم که تخلیه هم شد حین نمونه برداری توروخدا هراطلاعاتی دارین یاکسیو مثل من دیدین بگین الان حالش چطوره حس میکنم میمیرم 

ندیدم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندول منم دارم مهم نیست ولی ازکیست بی اطلاعم .دکترت چی گفت؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نه بابا نترس 

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

نترس من چندین سال پیش کیست و ندول تشخیص داد..فقط تنها کاری که میکنی به من گفت سالی یبار برو چکاب سونو گرافی...

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

من و مامانم داشتیم...

یجور غمباد و عصه س...

مامانم عمل کرد مال منن خودبه خود رفت... جفتمونم زنده ایم نترس

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
واس سلامتی ۷۰ حمد بخون هرروز و یا شافی یا من اسمه.... بسم الله ال...بحق بسم الله... یاالله یارب ...

واسه منم دعا کن یچیز زده زیر بازوم نزدیک زیر بغلم..هعیییی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .