2777
2789

سلام من سه بار قران باز میکنم هر سه بار این ایه و همیت سوره اومده نیتمم بچه دار شدنه بچه هام نمیمونن دوباره میخوام حامله بشم قرانو باز میکنم این میاد 

چند بارم این ایه اومده حجر ایه ۱۶ 

خیلی سردر گمم کسی میدونه لطفا جواب بده ممنونم

این آیه نه نیاز به تفسیر کردن نداره و نه سردرگمی...

اول آیه شریفه ذکر شده...

درختی که در هر زمان میوه اش را به اذن پروردگار میدهد...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ینی چی ب اذن پروردگار ثمر دهد ینی میشه ؟؟؟

یه کشاورز زمین رو شخم میزنه دونه میکاره آبیاری میکنه و منتظر میمونه تا محصول ثمر بده...

همه چی دست خداس همه ی دلشوره و نگرانیات رو بزار کنار همه چی رو بسپار به خدا...

پیامش اینه...همه چیز دست خداس

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...
یه کشاورز زمین رو شخم میزنه دونه میکاره آبیاری میکنه و منتظر میمونه تا محصول ثمر بده... همه چی دست ...

ی چیزی بگم 

گاهی وقتا ادم اونقدری مغزش درگیره ک‌ حتی معنی کلمات ساده رو هم نمیفهمه شاید این لحظه ب همین حرف احتیاج داشتم خدا خیرت بده عزیزم و امید وارم ب هر چی ک میخوای برسی دقیقا مهر تایید روی همه چی زدی ممنونم ازه باید همه چیز رو رها کنم تا اون نخواد نمیشه