بنظرتون باتوجه به جامعه الان بچهای ما در اینده میتونن ازدواج کنن ؟؟ خوده من دلم میخواد بچم موفق باشه همیشه در زمینه شغلی و بعد ازدواج کنه وبچه دار و...خوشبخت شه ...شما چجور اینده رو میبینید؟ واسه بچتون اخه دیدم بعضی جاها میگن بچمون نمیزاریم زیر بار مسوولیت و.. ولی ماها بالاخره دلخوشیمون همین بجهاس و اینکه یه روز این زحمتایی که براشون میکشیم بیخودی هدر نره و هدف داشته باشن و نوه دار شیم..
موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید. میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از همین الان برای پسرم اقدام میکنم ک زبان انگلیسی یاد بگیره مهد و اینا میفرستم تا یکم بزرگ شه و بفهمم استعدادش در چ زمینه ای بعد تو همین زمینه حمایتش کنم تا موفق بشه فک میکنم به فوتبال علاقه داره ولی این نظره منه برا همین گذاشتم زبان یاد بگیره بعدا سخت تر نشه حالا فعلا ببینم خودش تو چ زمینه ای بهتره
من از همین الان برای پسرم اقدام میکنم ک زبان انگلیسی یاد بگیره مهد و اینا میفرستم تا یکم بزرگ شه و ب ...
عزیزم بسلامتی ..اره کار خوبی میکنید ولی تا بحال بفکر ازدواج واینده ش بودید جدا از درس و.. پسرتون چن سالشه ؟ که چجوری تربیت شه ؟ مثلا اهل زندگی متاهلی یا مجرد بمونه ؟
نمیدونم نه تا حالا به فکر ازدواجش نبودم راستش 3سالو 5ماهشه کوچیکه هم 1سالو 5ماهشه ایند ...
خدا حفظشون گنه براتون عزیزم .ان شالله که توتمام مراحل موفق شن....مطمن باشید اگر روی تربیت اخلاق وودرسش کار کنید در اینده حامی پدر مادر شون هستن ازدواجم کنن تازه بیشتر دل تنگون میشن شوهر خودم اینجور بودپ😍