2777
2789
عنوان

قومِ شوهر

529 بازدید | 38 پست

والا اینا دیگه شووورشو درآوردن.

من با ویار شدید افتادم گوشه خونه بابام و مادرم همش مراقبمه.پدرشوهرمم امروز بردن آنژیو کردن و فنر زدن براش و قبل از اینم یه هفتس که شوهرم اسیر از این بیمارستان و اون بیمارستانه.

حالا الان میگه ی فنر دیگه باید بزنن برای باباش که دقیقا افتاده روزی که من می‌خوام بعد از چند وقت طولانی دوستامو ببینم.راهشم خیلی بدمسیره میترسم با اسنپ یا آژانس برم (آخه یکم بیابونیه خوف میکنم) ماشینم که دسته همسره محترمه😑😑😑😑😑

خسته شدم بخدا دوتا خواهر داره اصلا انگار نه انگار که این بابا ، بالای اونام هست😑

انگار نه انگار داداششون یه زنم داره😑

حالم ازشون بهم میخوره.

بخدا اگر شوهرم برام وقت نزاره و منو نبره خونه دوستام بخدا خون ب پا میکنم😭😭😭

خسته شدم از بیمسئولیت بود خواهرای بدرد نخورش.

زندگی ما رو هواس چون آقا تک پسره و دوتا آبجی بدرد نخور داره که واقعا علف هرز پر خاصیت تر از ایناس😑

گیج شدم و عصبانی اصلا نمیدونم چیکار کنم🥺😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر تعریف نادرست شما از زندگی مشترک برای ایشون بوده همیشه حرف تون رو راحت بزنید چون شما باید اولویت ایشون باشید به خصوص که الان باردارید، همسر منم تک پسره ولی هرگز از این جور مسائل نداشتیم 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان تو شرایط بدین تاجایی که میدونم برای انژیو باید همراه مرد پیش اقا باشه  دوما فکرکن اصا خواهرنداره اینجوری راحت تری 

من بودم خودم اسنپ میگرفتم میرفتم چون بعید میدونم شوهرت تواین اوضاع بیاد ببرتت

دیدار دوستان< فنر قلب

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
اخه الان شرایط سختیه بنظرم یکم بیشتر درکشون کن 

بخدا غلط کردم از اولم همینقدر هم درکشون کردم.از بس درک کردم و حرف نزدم بخدا این شده بساطم که واسه ی دورهمی ساده باید اینطوری حرص بخورم

توقعت بیجاست در هر حال موقعیت پدرشون مهمتره

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...