2777
2789
عنوان

حرفاش از ته دل بود؟!:))

287 بازدید | 13 پست

سه‌‌ چهار سال پیش پسر عموم بهم ابراز علاقه کرد گفت که از کوچیکی ازت خوشم اومده و درکل عاشقتم.

منم چون واقعا بهش حسی نداشتم بهش گفتم فقط به چشم پسر عموم میبینمت.

ولی حالا...

نمی‌دونم چرا و چجوری شد‌ ولی احساستم‌

نسبت‌بهش‌عوض‌شد‌ . اینبار من‌ احساساتمو بهش گفتم .ولی‌گفت‌که‌مثل‌خواهرم‌میدونمت‌

ودر‌کل‌دیگه‌اون‌ادم‌سابق‌نیستم‌:)

با‌این‌حرفش‌واقعا‌دلم‌شکست‌..

ولی‌یه‌حس‌عجیب‌بهم‌میگه‌که‌حرفاش‌واقعی نبود ینی‌ اینکه‌ شاید شرایط زندگیش مجبورش کرده باشه که اینارو به من بگه‌.از‌یه‌طرف‌دیگه‌ام رفتاراشو میبینم که حتی به زور نگامم می‌کنه.

حالا‌موندم‌که‌ممکنه‌یه‌ادم‌واقعا‌انقدر‌تغییر‌کنه؟!!

حرفاش‌ُ‌باور‌کنم‌یا‌نهه؟!!

موسسه ایثار نیرو جذب می‌کند

استخدام نیروی دورکاری تنها با یک گوشی هوشمند صاحب شغلی با درآمد عالی باشید  

مزایا دارای بودن فیش حقوقی ، حقوق ثابت ماهانه ۵ میلیون تومان +پاداش

دریافت وام ۴ درصدی خرید کالا ،

بیمه تامین اجتماعی ،بیمه تکمیلی و بیمه عمر، دریافت وام خرید مسکن......

۷ساعت کار آنلاین 

برای استخدام به ایدی زیر مراجعه کنید روبیکا ssrra68@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقعه سنش کمتر بوده ی چی گفته تو ام تو جو همون موقعه مونده بودی فک کردی دوسش داری این حس بدی ک الان داری هم بخاطر اینکه نادیده گرفته شدی سعی کن با ی آدم مناسب آشنا بشی مطمئنم چند وقت دیگه عصبی میشی ک چرا ب اون ابراز علاقه کردی

موسسه ایثار نیرو جذب می‌کند استخدام نیروی دورکاری تنها با یک گوشی هوشمند صاحب شغلی با درآمد عالی با ...

😐

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
خورده توذوقش ...حسم میگه ولش کن برمیگرده خودش

نه اتفاقا 

تو این سه چهار سال همیشه باهم در ارتباط بودیم و 

با رفتارش می‌تونستم احساستشو بفهمم ولی امسال به کل 

رفتارش تغییر کرد طوری که نمیشد حسشو فهمید!!:)

مقابله به مثل کرده ولی بسته به اینه که چندوقت گذشته ازحرف اون تواینو گفتی بهش؟ ممکنه الکی گفته باشه ...

مال سه چهار سال پیش ولی بعد گفتن حرفاش با اینکه میدونست

با چشم دیگه ای بهش نگاه نمیکنم‌ همون احساساتشو نسبت بهم داشت.ولی امسال رفتارش کلا عوض شد..و نمی‌تونستم اون حسی که قبلاً بهم داشتو‌ ببینم

اون موقعه سنش کمتر بوده ی چی گفته تو ام تو جو همون موقعه مونده بودی فک کردی دوسش داری این حس بدی ک ا ...

اون یه چیزی که چند سال پیش گفته بود تا به امسال ادامه داشت . ولی امسال نمی‌تونستم همون احساسات قبلنشو ببینم .

مشکل اینجاست؟؟! . وگرنه من تو جو همون موقع نموندم