88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 عنوان مدرک فنی حرفه ایی یه دیقع بیایین دوستان 1658 بازدید | 10 پست سلام من رفتم یه جا آرایشگاه کراتین وبوتاکس موآموزش دیدم تقریبا همه وسیله هامم خریدم آرایشگره ازهمون اول گفت مدرک معتبرمیدم بهت بعد تموم شدن آموزشام گفتم مدرک گفت مدرک ما مدرک آکادمیمونه ولی اگه بخوای معرفیت میکنم به فنی حرفه ایی الان باز پرسیدم ازش گفت زنگ زدم آموزشگاه کسی جواب نداد توفعلا تمرین کن که میری آموزشگاه پول میدی امتحان میدی پولت حروم نشه مگه فنی حرفه ایی مجانی نیستش؟؟ خدایاشکرت بابت همه چیز 1401/10/14 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالان_بهشت63 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8441 نه عزیزم. یه هزینه ای بسته به لاینی که میری برای اموزش برای امتحان میگیرن. بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
aymahh عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 106 میتونی خودت ثبت نام کنی تو سایت شاید ۷۰ تومن ازت بگیرن هر دوماه ازمونشه انگار ولی اگ اموزشگاه معرفیت کنه خودشون هزینه میگیرن زندگی بیشتر از دو روزه ولی یه فرصت تکرار نشدنی🥰
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 میتونی خودت ثبت نام کنی تو سایت شاید ۷۰ تومن ازت بگیرن هر دوماه ازمونشه انگار ولی اگ اموزشگاه معرفیت ... چجوریه میشه بیشترتوضیح بدین خدایاشکرت بابت همه چیز
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 نه عزیزم. یه هزینه ای بسته به لاینی که میری برای اموزش برای امتحان میگیرن. بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ ارایشگربهم گفت یه تومن یکوپونصدمن الان انقدپول ندارم خدایاشکرت بابت همه چیز
دالان_بهشت63 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8441 ارایشگربهم گفت یه تومن یکوپونصدمن الان انقدپول ندارم چه خبره؟ زنگ بزن از خود فنی حرفه ای بپرس الان من ارایش و پیرایشم ۲۰۰ دادم هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 چه خبره؟ زنگ بزن از خود فنی حرفه ای بپرس الان من ارایش و پیرایشم ۲۰۰ دادم اخه من تهرانم منطقه ما فنی حرفه ایش آرایشگری نداره جایی روهم بلد نیستم اگه مثلا فنی حرفه ایی توتهران که آرایشگری هم داره پیداکنم میرم ولی الان نمیدونم کجا بایدبرم گیجم خدایاشکرت بابت همه چیز
دالان_بهشت63 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8441 اخه من تهرانم منطقه ما فنی حرفه ایش آرایشگری نداره جایی روهم بلد نیستم اگه مثلا فنی حرفه ایی توتهران ... منم تهرانم ببین شماره اموزشگاهم وبهت میدم زنگ بزن از استادم بپرس هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 میتونی خودت ثبت نام کنی تو سایت شاید ۷۰ تومن ازت بگیرن هر دوماه ازمونشه انگار ولی اگ اموزشگاه معرفیت ... اینوکه گفتین چجوری ثبت نام کنم میشه لطفا توضیح بدین خدایاشکرت بابت همه چیز
aymahh عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 106 اینوکه گفتین چجوری ثبت نام کنم میشه لطفا توضیح بدین من نمیدونم منطقتون چجوریه برو داخل این سایت ببین عزیزمhttp://www.portaltvto.com/سایت فنی حرفه ایه ثبت نام ازمون و کلاس داره شما ازمونا بزن زندگی بیشتر از دو روزه ولی یه فرصت تکرار نشدنی🥰
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 منم تهرانم ببین شماره اموزشگاهم وبهت میدم زنگ بزن از استادم بپرس میشه لطفا شماره اموزشگاهتونوبگین خدایاشکرت بابت همه چیز