سلام خانما من 27 سالمه یه دختر 1 ساله دارم از همسرم بابت خیانت طلاق گرفتم دیشب داییم اینا اومدن خونمون گفتن برام خواستگار پیدا کردن بیا بریم ببینیش من گفتم نه ولی به اسرار مامانم رفتم ببینمش مرد خوبی بود خونه و ماشین داشت مهربون هم بود 31 سالش بود یکم حرف زدیم و بهش گفتم من دختر دارم و با هیچی عوضش نمیکنم مردیکه ی بیشعور در اومد گفت شرط داره بخوای خونه، ماشین به نامت میکنم ولی دخترت نباید پیش ما باشه دو هفته ای یه بار میتونی ببینیش مجرده زن داییم هی زور میکرد بچه برای چیته مزاحمه قبول کن خواستگارتو اعصابم خورد شد من چطور میتونم بچم و پیش مردی بزارم که بهم خیانت کرد وقتی حامله بودم کتکم زد بچم سقط بشه!! جواب منفی دادم اومدم خونه داییم هیچی نگفت انگار خودشم خیلی دلش میخواد ازدواج کنم بچم و بدم همسر سابقم تا الان زن داییم زنگ زده مامانم و پر کرده بچه برای چیشه😔💔من وقتی دخترم آیلار و حامله بودم فهمیدم همسرم خیانت کرد نتونستم بچم و سقط کنم مهر مادریم اجازه نداد الان زن دایی بیشعور هی داره دخالت میکنه😭😔
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
زنگ بزن بگو به تو هیچ ربطی نداره تو زندگی بقیه دخالت نکن
⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
عزیزم کلا برام سوال پیش اومده اون آقا که مجرد بوده قبول کرده بیاد خواستگاری شما که بچه دارید ؟! شاید مشکوک بنظر برسه ! بنظرم اگر قصد ازدواج دارید خیلی تحقیق کنید و بچه تون رو تحت هیچ شرایطی از خودتون دور نکنید
« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)