2777
2789
اعاده حیثیت...  برای منم طلبکاربود...  جوری از زندگیش رفتم که دربه در دنبالمه...  ...

اره اینم همین بود پیام میداد التماس پسوردشو یبار فرستاد قسم جون مامانشو میخورد من سعی کردم درستش کنم چون عاشقش بودم با وجود همه بدیاش ولی نتونستم ببخشمش بهم میگفت مهدیه لطفا منو ببخش و ازم متنفر نباش

خودشم میدونست ازش متنفر شده بودم

و برا همین تو زندگیش اصلا نتونستم موندگار باشم نتونستم ببخشمش و رفتم پیام میده گاهی ولی دیگه من‌جواب نمیدم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
😂 😂 اینطور نیست.. من زخمشو خوردم... طرف ایمان داشت که من عاشقشم ولی رفت...  اتفاقا برعکس،،، ...

دوست خودم اسمش فاطنه بود ی پسره رو دوست داشت پسره همش خیانت میکرد و جواب تلفناشو نمیداد و بدخلقی میکرد بعد از ۱ سالو نیم چنان ب پاش افتاد ک گریه میکرد و حتی خانوادشو فرستاد خواستگاری

ولی دوستم رید بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خودم اسمش فاطنه بود ی پسره رو دوست داشت پسره همش خیانت میکرد و جواب تلفناشو نمیداد و بدخلقی میک ...

اولاش ایمقد دوستم گریه میکرد و غصه میخورد فرصت میداد و شکست میخورد ک نگو

اره چون قبلا هم بازیم داد من فهمیدم اما عاشق تر موندم فک کرده خبریه شاید هنوزم فکر کنه دوسش دارم

مردا همیشه گزینه های قبلیشون رو تو لیستشون دارن... 

همیشه و همجا فک میکنن حتی اگر زنی که 5سال گذشته طلاق دادن و ازدواج کرده رو میتونن برگردونن...به هرطریقی،، مردها بچه ن و زود تصمیم به جدایی میگیرن زودن پشیمون میشن.،، میگن وای ببین کیو ازدست دادیم.. اونا به یاد ایام کودکی و با رفتارای کودکانه شون به هرطریقی با زور بازو با دعوا با بحث با گریه سعی میکنن طرف رو   برگردونن به زندگیشون،، حتی اگه ازدواج  کرده باشه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
مردا همیشه گزینه های قبلیشون رو تو لیستشون دارن...  همیشه و همجا فک میکنن حتی اگر زنی که 5سال ...

اره دقیقا بحث گریه مسخره بازی حتی سعی میکرد سر به سرم بذاره ک من جوابشو بدم و باهام حرف بزنه

ب هر حال چشمم اب نمیخوره ک برگرده و فرصت ریدن بهشو داشته باشم

برمیگرده،، اگر ببینه ازتو خبری نیست برمیگرده

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

ببین خیلی فحشش دادم خیلی عصبی شدم بدو بیراه گفتم همشم از دل شکستمه چ فایده داره این کارا مهم دل منه ک خون شده