2777
2789
حرص همیننن..حالا من خود احمقم شماره پسررو داده بودم ب دخترداییم بعد رفت لاس زد😅😂

شماره همو نداشتن؟ پسره چند سالشه

باورت میشه برا من ۲۲ سالشه و اینقد گوهه؟

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدیدم پسر خالهام چقد مردن چقد دوستم دارن چقد پسرای فامیلم پاکن فکر کردم این پسر همسایمونم هم محل ...

اینکه همچین پسرای فامیل خوبی داری نزدیکت و در همه موارد برادرانه خرجت میکنن خوبه

ب اون پسره هم فک کن ک اذیت بشی همچین ادمایی ارزش فکر هم ندارن چه برسه اذیت شدن

اینکه همچین پسرای فامیل خوبی داری نزدیکت و در همه موارد برادرانه خرجت میکنن خوبه ب اون پسره هم فک ک ...

یکی از پسر خالهام ی دوست دختر داشت رفت مردونه خواستگاریش پاش وایساد جلو جمع صداش میکنه سلطان

اینقدر اینا عاشق و احساساتین

شماره همو نداشتن؟ پسره چند سالشه باورت میشه برا من ۲۲ سالشه و اینقد گوهه؟

ن نداشتن

جفتشون ۱۹

یعنی ۱۹ سالشون تموم شده توی ۲۰ سالگین

🤦‍♀️🤦‍♀️۲۲ ک دیگ کم نیس برا این بچه بازیا دیره

دیروز ینفر برام فا*ل بله و خبر گرفت نیتن این بود ک ب بلایی ک سرم اورده فکر کرده گفت بله خیلی

ن نداشتن جفتشون ۱۹ یعنی ۱۹ سالشون تموم شده توی ۲۰ سالگین 🤦‍♀️🤦‍♀️۲۲ ک دیگ کم نیس برا این بچه با ...

اونم وقتی خیانت کرد ۱۹ سالش بود

من دیر فهمیدم

من یکماه بعدش فهمیدم

یعنی اسفند بود من فروردین فهمیدم تازه یکماهم ن ۳ هفته اینا

تو این مدتم ب دخترداییم شک داشتم یبارم بهش گفتم😏

دختره پشیمون برگشت

الان شات پیاماشو پیدا میکنم برات میفرستم وایسا

بفرست

من ناهار میخورم میام 

ولی برا من جفتشون پررو بودن من مریض شدما مریض من اینقد دلم شکست ک بیمار شدم ۱ سال تمام کنکورمم خراب شد