2777
2789

اونی که رفته دیگه رفت، وقتی یه بار رفته یعنی بازم میره، هر کاری بار اول انجامش سخته،بار دوم راحت تر بار سوم ....،بعد میشه عادت، اگر این دوستی به ازدواج هم صورت بگیره ،راحت طرف با خیال جم خیانت میکنه میگه بابا ولش کن این تو دوستی دیو ولش کردم و با کس دیگه بودم منو بخشید الان که زنده حتما مجبوره و میبخشه و با اطمینان کارشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سلیطه بازی بلد نیستم سپردم ب خدا

منم راحت میتونستم انتقام بگیرم ولی با سکوت تمااام یعنی بدون یک کلمه حرف زدن با پسرداییم اون بغضو قورت دادم

خیلی وقته ندیدمشون هیچکدومو

ولی متاسفانه عید میبینم😏

پسر خاله من رو تیکه تیکه وجودم حساسه برام مثل برادرمه وقتی اون پسره بهم خیانت کرد شمارشو گرفت و ب فح ...

هرکسی بود همینکارو میکرد ولی متاسفانه برا من همون بلایی ک یه پسرغریبه میتونست سرم بیاره خودش سرم اورد حتی شاید پسر غریبه هم ب خودش همچین جرئتی نده

هرکسی بود همینکارو میکرد ولی متاسفانه برا من همون بلایی ک یه پسرغریبه میتونست سرم بیاره خودش سرم اور ...

من میدیدم پسر خالهام چقد مردن چقد دوستم دارن چقد پسرای فامیلم پاکن فکر کردم این پسر همسایمونم هم محله ایشونه بین اونا بزرگ شده ولی نه ی تیکه اشغال بیشتر نبود

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
همش گفتم با خودم اوکی خیانت میکردی با ی غریبه خیانت میکردی میگذشتم میرفتم چرا با دختر داییم؟

حرص همیننن..حالا من خود احمقم شماره پسررو داده بودم ب دخترداییم بعد رفت لاس زد😅😂