2777
2789
🙃💔 مثلا ب چی میرسن ک برمیگردت

زده میشن از اون تاازه یادش میوفته تویی هم بودی چه بهتر بودی چه خوبتر بودی

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته نمیخامش ولی چیزی ب خودش نگفتم البته وقتی با رفیقم میریره رو هم اینارم داره

درست فکر میکنی لیاقت عشقت رو نداره دیگه من جای تو بودم کلا دیگه باهاش کاری نداشتم اگر اونوقت  براش سوال ایجاد میشد که چرا بهش می گفتم و خداحافظی و تمام

همینطور ک یه پسر غریبه بتونه دل بشکنه غریبه و فامیل نداره من خودمم از پسرداییم ضربه خوردمه

پسر خاله من رو تیکه تیکه وجودم حساسه برام مثل برادرمه وقتی اون پسره بهم خیانت کرد شمارشو گرفت و ب فحش بستش اشکامو پاک کرد هرروز منو برد بیرون تا روحیم عوض بشه ۱۰ سال هم بزرگ تر بود ولی عین پدر بود برام

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
همیشه یه مرد بهتر هست بزار بره گمشه  مطمئنم لایق بهترینایی من خودم تجربه کردم این چیزا رو&nbs ...

مرسی قشنگم❤️🥺

درست

هرچند کسی جاشو نمیگیره برام ولی من ب هیچ وجه نمیخامش و علاقه ای ندارم بهش

مرسی قشنگم❤️🥺 درست هرچند کسی جاشو نمیگیره برام ولی من ب هیچ وجه نمیخامش و علاقه ای ندارم بهش

من اینقد کاری ک با احساساتم کردو تو ذهنم مرور میکردم و نفرینش میکردم ک ب خاک سیاه نشست

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد