2777
2789
خوب مردای لاشیو شناختی

من تجربه رابطه زیادی ندارم،، 32سال دارم و دوتا رابطه کلا داشتم که هردو به خیانت منجرشد یکی طی 6سال،دوستی، یکی طی 10 روز دوستی..دومی ده روز بیشتر رابطم طول نکشید ولی اولی که 6سال بود میفهمیدم و سکوت میکردم اخرشم خودش گفت ازسکوت تو باید ترسید... همینکه فهمیدم میدونه که من فهمیدم خیانتای قبلیشو به روش اووردمو رهاش کردم برای همیشه... زنش بهش خیانت میکنه الان،، چندوقته پیش بعداز9سال دوری دایرکت داده بود منم بلاکش کردم،، به همه فامیل هم گفتم ببینید برگشته،، زن داره بچه داره ولی بازم پیگیرمنه... دیگه ازش خبری نشد،، فک کنم به گوشش رسوندن.. چون من اصلا باهاش حرف نمیزنم.... حتی برخوردی نکردم... ادن حساب نکردم

من تجربه ی چندانی ندارم و همین دوتارابطه. منو به مرز جنون کشید،، بی اعتمادم کرد... 

بعداز چندین سال تنهایی وارد رابطه شدم باسختی اونم ده روز نشده خیانت کرد.. داغون تراز داغون شدم... 

با همین حال اکثر همکارانم اقاهستن

همه هم درکنارمن دردودل میکنن...دیگه شناختمشون 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
اصن نمیدونم مرده یا زندس😂ببینمشم سلام براش زیاده سلام نمیکنم اصن

نبایدم سلام کنی... 

بی توجهی کردن بهترین کاره... 

به موفقیتت برس،، انقدرپیشرفت کن تا هرجا که نشست مجبورباشه اسمتو بشنوه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه پسرداییمه و ای کاش نبود

منم با اولی فامیل بودیم اما نه انقدرنزدیکه

ولی خب تویک محلیم و همیشه حداقل سه روزورمیون همو میبینیم... 

زنش بهش خیانت کرد و همه محل و اقوام فهمیدن 

من تجربه رابطه زیادی ندارم،، 32سال دارم و دوتا رابطه کلا داشتم که هردو به خیانت منجرشد یکی طی 6سال،د ...

شناخت از ورود به سیصد رابطه ک بدست نمیاد من ی دوستی دارم سیصد نفر بهش خیانت کردن هنوز مردارو نشناخته بهشون اعتماد میکنه من منظورم اون نبود عزیزم

شما عاقل هستید

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
شناخت از ورود به سیصد رابطه ک بدست نمیاد من ی دوستی دارم سیصد نفر بهش خیانت کردن هنوز مردارو نشناخته ...

ممنونم ازتون،، بله توضیحاتم در همین باره بود 

تجربه داشتن زندگی مشترک یا رابطه  با مردان متعدد،، 

سواد اخلاقی آدما رو بالا نمیبره... 

من خیلی ادم نکته سنجی هستم،،عاطفی هستم و شغلم کاملا با احساسه... اما درمورد همچیز با منطقم تصمیم میگیریم حتی عشق و رابطه م،، باید منطقی باشه،، از نظربنده اگر عشق به تنهایی حکومت کنه میشه جنون... 

ولی اگر منطق حکومت کنه،، عشق میشه ناب و واقعی و خالص