2777
2789
عنوان

مهمونی چی ببرم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول بده 

عموم دکتره من چقدرببرم که به چشمش بیاد

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 

بچه ها تورا خدا به منم کمک کنید .میخوام برم مهمونی خاله شوهرم اونا هر سری برام چیزی میارن مثلا سینی و لباس تو خونه ای برا بچه ام یا جوراب و این چیزا

منم برا خودش و دختر و عروسش سینی گرد استیل دور کنگوره ایاینجا مد سده گرفتم دیگه چی بگیرم . فکر کنم کم باشه

اگه خونه باغ دعوت هستین خوراکی ببرین  ما و برادرای همسرم هر بار خونه باغ همدیگه میریم خور ...

فرداخونه خودشون دعوتیم باغ نیست

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
یا ۱ میلیون پول بده یا سکه گرمی بخر ببره گل وشیرینی که عادیه

وای اگه عروسی عموم هم باشه یه تومن نمیبرم پول کجابودخواهر

فرداخونه خودشون دعوتیم باغ نیست

بستگی به بودجه ات داره میتونی یه هدیه کوچیک برای

زن عمو جان بگیری بگو به عنوان یاد بود بایت زحماتتون گرفتم 

یا پدر شیرینی تر میگیرن شما شیرینی خشک بگیر 

یا دسته گل