خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
دختر منم ۸ماهگی ۸کیلود یادمه بردمش دکتر بعد تو غذاش اب قلم میریخم به غذاش رسیدم ۹ ماهگی شد ۹ ولی الان ۳ سالشه ۱۵ کیلوه توام ولش کن اضافه وزن زیادم خوب نیس
بخدا دلم نمیخاد این حرفو بزنم اما از دست فامیل های شوهرم دیگه خسته شدم بس که گفتن لاغره چرا چاق نمیش ...
زر میزنن اعصاب خانواده شوهر داری من مادرشوهرم هر موقع دخترمو میبینه میگه بزرگ نشدی کوچولو فلا دخترم دوسالشه ده کیلو من اصلا محلش نمیدم بیام بچمو مریض کنم ب خاطر زرت پرت ها بقیه
بچه چاق و اصلا دوست ندارم اما خیلی از حرف های فامیل های شوهرم اذیت میشم
یه گوش در یه گوش دروازه
هر چی گفتن بگو دکتر و بهداشت میگه که خیلی خوبه ما هم بیشتر از دکتر متوجه نمیشیم پس اون راضیه منم راضیم دهنشون بسته میشه
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
ببین دختر منم کمبود وزن داشت..کلی آزمایش خون ادرار و مدفوع از طفل معصوم گرفتن تهش گفتن هیچیش نیس جذبش پایینه مامانم گفت ببندش به شیر گاو،از شیر خودم گرفتم تو نه ماهگی و بستنش به شیر گاو که خیلی هم علاقه پیدا کرد وماشاءالله رشدش خیلی عالی شد قد کشید وزن گرفت همه متوجه میشدن که تغییر کرده..همزمان باشی خودت..شیر گاو رو درست نمیخوره زمانی خوبه که شیر خودتو به کل قطع کنی شاید شیرت قوی نیس
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...