2777
2789

عزیزانم ممکنه روش پختش با هر فوت کوزه گری که ازش میدونید بفرمایید؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

عامو سخته اگه بار اولته با خیال راحت برو از بیرون بخر یهو روز مهمونیت دیدی وا رفت ... ریحانه کوفته‌اش خوشمزه‌اس

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

لپه و خرده‌برنج رو از شب قبل می‌ذارید، ما توی چرخ‌گوشت دوبار چرخشون می‌کنیم تا شیره مغز برنج باعث چسبندگی مواد شه. به این مواد سبزی کوفته رو اضافه می‌کنیم و ورز می‌دیم. مواد رو دو قسمت نامساوی می‌کنیم. قسمت بیش‌تر برای موفته‌ها و قسمت کم‌تر برای اش کوفته. نمک و ادویه هم می‌زنیم

توی ماهی‌تابه پیاز داغ فراوان، گردو و کشمش رو تفت می‌دیم

اندازه میوه هلو از مایه چسبنده برمی‌داریم گرد می‌کنیم بینش رو گردو‌و‌کشمش می‌ذاریم و می‌بندیم

قسمت دوم رو که برای اش بود توی قابلمه م‌ریزیم، کوفته‌ها رو می‌چینیم، آب‌جوش می‌ریزیم (مستقیم به کوفته‌ها نخوره) با حرارت ملایم چند ساعت جا بیفته

اَرشتات، ایزدبانوی راستی در ایران باستان است. ‏«آن‌ها به عروسک‌ها هم شلیک می‌کنند.آن‌ها به فیل صورتی تو، به لباس عروس، به پاپیون داماد هم شلیک می‌کنند.آنها به کتاب‌ها، به ترانه‌های کوچک خوشبختی، به زمزمه‌های عاشقانه، به بوسه‌های طولانی، به آغوش‌های پدر-دختری شلیک می‌کنند.‏ آن‌ها به شیطنت‌های پسرانه، آن‌ها به رنگ، به نور، به خنده، به سفر، به هوای آزاد، آن‌ها به زیبایی، به جوانی، به زندگی شلیک می‌کنند.آن‌ها حتی به شمع یادبود، به عکس مردگان، آن‌ها حتی به جنازه‌های متلاشی‌شده، به خاطرت ازدست‌رفته شلیک می‌کنند.»‏
عامو سخته اگه بار اولته با خیال راحت برو از بیرون بخر یهو روز مهمونیت دیدی وا رفت ... ریحانه کوفته‌ا ...

آره مشتریش هستم از ۲۰ سال پیش. اما الان شیراز نیستم. ویار دارم

سلام لپه و خرده‌برنج رو از شب قبل می‌ذارید، ما توی چرخ‌گوشت دوبار چرخشون می‌کنیم تا شیره مغز برنج ب ...

مرسی عزیز دل

سلام لپه و خرده‌برنج رو از شب قبل می‌ذارید، ما توی چرخ‌گوشت دوبار چرخشون می‌کنیم تا شیره مغز برنج ب ...

سبزی کوفته چیا میشه؟

نسبت هاش هم ممنون میشم بگید

و اینکه ادویه اش فقط نمک و فلفل و زردچوبه هست؟

به نظر شما چقدر زمان میبره کوفته ها مغز پخت بشه؟

برنج منم کامفیروزی هست

من فکر میکردم برنج  و لپه کوفته پخته هستش

آدرس اصلاح نژاد دیگه نیستن؟

اگر اماده می‌خواین، آش کاکو (خیابان سیاحتگر) کوفته‌سبزی اماده داره هر روز

زمان پختش، توی قابلمه چدن با شعله بسیار ارام زیر ۲ ساعت نیس (شعله‌ش حتما باید کم باشه وگرنه کوفته وامیره)

نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه

سبزی کوفته: جعفری، شوید، تره، ترخون (ما گاهی از سبزی کلم‌پلو هم استفاده می‌کنیم. ترخون ختما باید توی سبزی کوفته باشه)

اَرشتات، ایزدبانوی راستی در ایران باستان است. ‏«آن‌ها به عروسک‌ها هم شلیک می‌کنند.آن‌ها به فیل صورتی تو، به لباس عروس، به پاپیون داماد هم شلیک می‌کنند.آنها به کتاب‌ها، به ترانه‌های کوچک خوشبختی، به زمزمه‌های عاشقانه، به بوسه‌های طولانی، به آغوش‌های پدر-دختری شلیک می‌کنند.‏ آن‌ها به شیطنت‌های پسرانه، آن‌ها به رنگ، به نور، به خنده، به سفر، به هوای آزاد، آن‌ها به زیبایی، به جوانی، به زندگی شلیک می‌کنند.آن‌ها حتی به شمع یادبود، به عکس مردگان، آن‌ها حتی به جنازه‌های متلاشی‌شده، به خاطرت ازدست‌رفته شلیک می‌کنند.»‏
اگر اماده می‌خواین، آش کاکو (خیابان سیاحتگر) کوفته‌سبزی اماده داره هر روز زمان پختش، توی قابلمه چدن ...

نه والا یه جای غریب افتادم با ویار کوفته. گفتم خودم درست کنم