2777
2789

من اصلا نمیدونم موکول چیه،ولی از چیزایی که نوشته بودن تو اون تایپیک فهمیدم که خواهرم با دخترش دچار یه همچین چیزی شدن که تا الان من و بقیه ی خواهرام مسخرشون میکردیم و بهشون می‌گفتیم اسکیزوفرنی هستین و میخندیدیم،،الان که اون تایپیک رو دیدم مثل چیزایی که خواهرم میگه رو نوشته بودن،،،،به نظرتون اونجور چیزا واقعی هستن یا توهم؟

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه اسکیزوفرنی دارن

این چیه اسکیزوفرنی؟(میگم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وجود موجودات غیر ارگانیک و ماورائی ربطی به قرن نداره اون ها هم مثل ما آدم ها خلقت خداوندی هستند و هر ...

تو که قبول داری خلقت خداوند هستند 

چطور ممکنه خداوند اجازه ورود و آزار و اذیت بهشون داده باشه ؟؟مکه بدون اراده خداوند میتونن کاری کنن؟؟؟

مگه میتونن بدون اجازه خداوند بخوان انسانی رو اذیت کنن؟؟؟

من نمیگم وجود ندارن ،،،،اونا هم مثل فرشته ها آفریده شده هستن

میگم به هیچ وجه اجازه ورود به دنیای انسانی رو ندارن ،،،،،

از قدیم هم نبودن چه برسه الان

از کجا میگی

ار اونجا که موکل جن هست و خدا تو قران اول به جن بعد به انس اشاره داشته ،متاسفانه افرادی دین رو زیر پا میزارن خودشون رو میفروشن به این جور موکل ها و زندگی بقیه رو باهاش خراب میکنن

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
چی شدن مگه?

مثلا میگفتن یه صداهای عجیبی میشنون تو خونشون ،از بعضی کارایی که اتفاق میوفته از قبل خبر میدن بهشون، پنجشنبه ها نمیمونن خونشون میان خونه ی مامانم میخوابن،بعضی وقتا درگوشی حرف میزنن یا با اشاره که ما نفهمیم،قبلا اینارو میگفتن بهمون الان میگن اجازه نداریم درموردشون حرف بزنیم

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید