2777
2789

سلام دوستان.

ممنون میشم کمکم کنید خیلی نگرانم.

مجبور شدیم به دلیل عفونت شدید و کیست لثه ۱۳تا دندون پسر پنج سالمو بکشم. الان فقط ۷تا دندون داره.

الان نمیدونم کی دندان دائمی درمیاد؟

و اینکه آیا دندوناش کج درمیاد یا نه؟

باید براش فضا نگهدار بزاره به دکتر بگو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل ترمیم و درست شدن نبود؟؟

با چی میخواد غذا بخوره؟🥺

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

سلام 

بچه برادر من هم تقریبا تو سه یا چهار سالگی مجبور شدیم که بیشتر دندوناش رو بکشیم ، طوری که عملش کردن و بیهوشی و...

الان که هفت سالش هست الحمدالله دندوناش بیشترش اومده و مرتب و خوب هم شده

قابل ترمیم و درست شدن نبود؟؟ با چی میخواد غذا بخوره؟🥺

نه قابل درست کردن نبود. متاسفانه از همون اول از دندون شانس نیاورد دندوناش شدیدا پوسیده و شکسته بود. با اونا غذا میخورد دیگه عادت داشت به نداشتن دندون واسه همین بعد از کشیدن دندوناش هم غذارو راحت میخوره

سلام  بچه برادر من هم تقریبا تو سه یا چهار سالگی مجبور شدیم که بیشتر دندوناش رو بکشیم ، طوری ک ...

چه خوب خداروشکر. بچه ی برادرتون هم از فضانگهدارنده استفاده کرده بود یه چیزی دیگه؟