2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه یکساله

2471 بازدید | 12 پست

سلام مامانا دخترم یک سالشه از اولش شیر خودمو خورده به غذا خوردن علاقه ای نداره اما شیرمو هر چقد بدم میخوره اصلا قاشق میبینه فرار میکنه غذاهاشو تنوع میدم مولتی ویتامین خارجی میدم زینک میدم دیگه نمیدونم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که زوده ولی باید کامل از شیر گرفته بشه تا به غذا بیاد الان خودشو با اون یه ذره شیر سیر میکنه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

پسر منم اینجوری بود انواع مولتی ویتامینارو امتحان کردم از بینشون شربت کلسیم و شربت آهن  موثر بود که حالا ویتامینای دیگه هم داشتن. بعد الانم سن دندون درآوردنشه معمولا نمیخورن بچه ها تا دو سال. سعی کن شیرتم تقویت کنی چون بعد یه سال شیر مادر خیلی بی قوام میشه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

وای امان از بد غذایی دخترم منم اینطور بود الانم هست من براش آهنگ میزاشتم یا کلیپ کودکانه وقتی سرگرم میشد بهش میدادم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چی بخورم تا تقویت بشه 

راستی سرلاک امتحان کن شاید دوست داشت

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چی بخورم تا تقویت بشه 

شیر و‌ماست بادام و فندق و کنجد.نیمرو با کره. خرما. آبگوشت. ذرت مکزیکی. سبزی و سالاد همیشه با غذات باشه. قرص کلسیم هم بخور حتما و قرص آهن.

آب هویج هندونه 

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

سلام پسرمنم اینطور بود و شیرخودمو میخوره

دکتر گفت شیرو کم کن و کم کردم و بهتر شد البته باید به چیزی سرگرم باشه از اسباب بازی و وسایل خونه گرفته و در نهایت چاره ای نباشه با کلیپ کودکانه موبایل

اینجوری کم کردم که فقط برای خوابیدن شیرمیدم چون عادت بدیه که با شیرمیخوابه

ولی از خواب پاشد صبح نمیدم تا ساعت ۲و ۳ ظهر که بخوام بخوابونمش دوباره بیدارشه نمیدم تا بخواد شب بخوابه

بجاش تو این تایما صبحانه و ناهارو میان وعده و عصرانه و شام میدم غذا و میوه و سرلاک و فرنی حجم کم البته بعد مثلا با ماست کلا پسرم اصلا نمیشینه بزور نگهش دارم سرگرمش کنم چند قاشق یخوره

ولی فقط تنها راه موفقیتت کم کردن شیره

پسرم حدود ۱ونیم سالشه

قبلش که هی شیرمیخورد وزنشم تکون نمیخورد کم که کردم شیرمو غذا میدم وزنش بالا اومد چندماه رو ۹ مونده بود 

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام پسرمنم اینطور بود و شیرخودمو میخوره دکتر گفت شیرو کم کن و کم کردم و بهتر شد البته باید به چیزی ...

دخترمن الان 11 کیلوعه تا الان خوب وزن گرفت خدا رو شکر ولی چون جدیدا چهار دست و پا میره دیگه کمتر وزن میگیره با این غذا خوردنشم که فک کنم وزن کم کنه تا بالا بره