2777
2789
آقای بهجت کیه؟

آیت الله محمدتقی بهجت ازمراجع بودن‌که عارف بزرگی‌ هم‌بودن‌واز احوالات درونی‌وبرزخی افراد مطلع بودن

ایشون سال۸۸ فوت‌کردن

درباره‌ایشون تو نت سرچ‌کنین

بسیار شخص باعظمتی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین؟ من گاهی اسم خودمو بچمو یادم میره 🤣🤣🤣

اخ مامان منم همینطور میشه 

کلا دو تا بچه ایم. دو تا دختر. ولی ظاهری خیلی با هم فرق داریم. بعد مثلا مامانم تو چشم من زل می زد منو با اسم خواهرم صدا میزد. یا برعکس خواهرمو با اسم من. 

می گفتم مادر من کلا ۲ تا دونه اسم قراره حفظ باشی😁. چرا اخه😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو خوبییی؟  هستم ولی حوصله ندارم جاهایی باشم ک نادیدم میگیرن🤷🏻‍♀️ دور باشم بهتره😁✌

مرسی بد نیستم گلی🙃💜

وااا کی نادیده گرفتع تو رو نگو نزن این حرف رو 🔪😐

غلط کردی دور باشی....

پاشو بیا دورهمی

داشته کار اونو راه مینداخته خب، همینحوریه دیگه 😂 خاسته اونو لوس کنه کارش راه بندازه بابایی 

دقیقا مامان منم همینه  پیش بابام گاهی میگه این خوبه باز هفته بعد میگه اون خوبه بستگی داره حالش از دست ما چجوریاس😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
نمیشناسی؟ 😳

والا نه فوت شده از کجا بشناسم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

برو بشور😂😐

توام بیا از خندت معلومه خودتم همین فکرو کردی😂😂😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مرسی بد نیستم گلی🙃💜 وااا کی نادیده گرفتع تو رو نگو نزن این حرف رو 🔪😐 غلط کردی دور باشی.... پا ...

خوب باش🤍

بیخیال😁میام ولی خیلی کم میام دیگه😁🤏🏻

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!