2777
2789

این بماند ک بچه هام چند ماهه که مریضن وسرفه و میکنن و خلط دارن تا میریم دکتر چرک خشک کن مینویسه وانواع اقسام دارو وبعد استفاده خوب میشن تقریبا به محض این که آنتی بیوتیک تمام شد دوباره مریض میشن خس خس و خلط  سینه کیپی بینی  اخرین بار که دکتر برای پسرم فارمنتین نوشت هفته آخر آذر بود که تقریبا خوب شد  ولی فردای یلدا دوباره  تب کرد تبشو با استامینوفن پایین اوردم تا دوشب تب کرد و گفت گوشم درد داره که براش پیاز داغ کرده وسطشو گذاشتم دمنوشا رو شروع کردم  دادم البته ایمونس هم میدم لیمو هویج و پرهیز روغن هم هم چنان  توبرنامه ما هست دیگه تب نکرد ولی خلط داره که دمنوش بابونه و عنابو چهل گیاه میدم  خلاصه چند روز پیش هردوطرف چشش قی میکرد تو طول روز براش پماد زدم با سرم شستشو تمیزش کردم بهتر شد امشب ک یهو دیدم تو چشش قرمزه وسطش یه زرد ک حالت چرک داره و اینکه میگه سرم درد میکنه بهش استامینوفن دادم گفت خوب شدم و خوابوندمش  الن تو خواب ناله میکنه میگه سرم روی پیشونیشو اشاره میکنه میگه درد داره اینم بگم ۵سالشه

عزیزم تاپیکم رو قفل کردن اومدم اینجا برات توضیح بدم

اگه سینه هات کوچیکه روغن خراطین استفاده کن 

من تعریف وکیوم رو هم خیلی شنیدم خودمم یه چند بار استفاده کردم خیلی خوببببب شده بود ولی تا ولش کردم برگشت

دیگ گذاشتمش کنار ولی خب اونم دائم استفاده کنی صد درصد عالیه 

من فقط چندبار استفاده کردم 

ولی اب سرد بر خوش فرم شدن سفت شدن و گرد شدنش عالیه

کلا ماساژ خوبه ولی خب اب سرد معجزس 

من تو همین سایت یاد گرفتم یکی تو تاپیک های قدیمی گفته بود یه خانمی هست تو فامیلمون با وجود دوتا بچه سینه هاش خوش فرم و بالا و گرده ازش پرسیدم پروتز کردی گف نه من عادت دارم زیر اب سرد ماساژ بدم سینه هامو

من هر سری انجام میدم خوش فرم تر میشع

اگه شله و خیلی پایین کار شما یکم سخت تره به ماساژ تو حموم بسنده نکن با هر چی که دلت میخاد مرطوب کننده روغن بدن ....سینه هاتو ۵ دقیقه به سمت بالا ماساژ بده قوللللل میدم عالی بشع من خودم به فکر پروتز و عمل بودم به جون عزیزام قسم گریه میکردم و همش تو این سایت دنبال راه حل بودم تا دیدم همه گفتن اب سرد یه سرچ کنی تپ تاپیک های قدیمی میبینی

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈