2777
2789
عنوان

تجربه دیدن یک فیلم خوب یا خوندن یک کتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست

امشب به یک نفر بلندی های بادگیر رو معرفی کردم 

خوب من این کتاب رو نخوانده بودم از طریق یک فیلم (بسیار به نظرم کار خوبی این فیلم )باهاش آشنا شدم 

داستان یک عشق که به نفرت ختم میشه 

و اینکه انتقام تا کجا پیش می ره 

داستان سیال هست .... در انتها یکم غم انگیزه اما میتونه شما رو به دنیای خودش ببره

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا گاهی این همه موهبت رو نمی بینیم

واقعا وقتی آدم دقیق میشه و به جزئیات دقت میکنه میبینه چه چیز هایی داره و ازش غافله

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
آره منم فقط قسمتای شمس و مولانا رو دوست داشتم 

کتاب پله پله تا ملاقات خدا هم خواندید؟  

من این کتاب رو بیشتر پسندیدم این کتاب درباره مولانا هست 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
برامون بیشتر بگو  کدوم قسمت فیلم جالب تره

یادم نیس ولی یه دختر محدوده داداششم شرلوک هلمزه سعی میکنه رو پای خودش وایسته و مثل بقیه خانوما نباشه 

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
امشب به یک نفر بلندی های بادگیر رو معرفی کردم  خوب من این کتاب رو نخوانده بودم از طریق یک فیلم ...

اما فیلمی که منو با این کتاب اشنا کرد 

عشق مخفی 

که دیدنش رو به خیلی ها توصیه میکنم .... داستان در اصل با این موضوع هست که چطور از خاک متعفن نفرت جوانه عشق سر میزنه (دقیقا برعکس موضوع بلندی های بادگیر... و من از دقت نویسنده و کار گردان تو این موضوع خوشم اومد )

اما فقط این نیست .... داستان دوست داشتن خود رو هم یاد میده .... خیلی اشتباه های اجتماعی رو نشون میده .... و شخصیت پردازی خوبی داره 

به شخصه دیالوگ ها این سریال رو دوست داشتم به نظر با دقت و حوصله نوشته شده بود

یادم نیس ولی یه دختر محدوده داداششم شرلوک هلمزه سعی میکنه رو پای خودش وایسته و مثل بقیه خانوما نباشه ...

کتاب هم میخونید؟ 

یک کتاب خوب هم معرفی کنید  

امشب کلا فقط کتاب های داستانی معرفی کردم 

کتاب چشمهایش 

من داستان و روند رو دوست داشتم .... نمی تونم بگم تاثیر گذارترین کتاب بود اما نویسنده خوب پیش برده بود داستان رو

کتاب هم میخونید؟  یک کتاب خوب هم معرفی کنید  

کتاب باشگاه پنج صبحگاهی خوب بود یکی دو تا کتاب دیگه ام تازه گرفتم اینام خوبن ولی کامل نخوندم اسمشونم دقیق یادم نیس

رمانم فروغ مادر

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
کتاب باشگاه پنج صبحگاهی خوب بود یکی دو تا کتاب دیگه ام تازه گرفتم اینام خوبن ولی کامل نخوندم اسمشونم ...

تشکر از شما 

کجای این کتاب تاثیری مثبت تری روی شما داشت

تشکر از شما  کجای این کتاب تاثیری مثبت تری روی شما داشت

خخخ قبلا داشت الان یادم رفته باز باید بخونمش اونموقع همه روزمو هدف دار میگذروندم الان باز سر یه سری مشکلات یادم رفته چیکارا میکردم دوباره باید بیام رو روال ولی اولش و مهم ترین چیز واسه یه روز عالی قرص کافیینه و بدون گوشی گذروندن

خخخ قبلا داشت الان یادم رفته باز باید بخونمش اونموقع همه روزمو هدف دار میگذروندم الان باز سر یه ...

مخصوصا قسمت گوشی خیلی موثره😁

مخصوصا قسمت گوشی خیلی موثره😁

آره خداروشکر که من ندارم الانم گوشیه ابجیمو برداشتم تا لچم بخوابه دستم باشه 

داشته باشمم هرچی باشه پاک میکنم فقط سراشپز پاپیون که یه تایم کمی برم استوریای خانمارو نگاه کنم واتساپم واسه اینکه جواب مشتری بدم تلگرامم نمیرم مگه بخوام کانالای آموزشیمو نگاه کنم… فک کن داشتم فیلم میدیدم دیدم خیلی طولانی شد با اینکه خیلی دوس داشتم ببینمش ولی دادم الجیم گفتم فقط پاکش کن بسه بابا روزام الکی داره با این فیلما میگذره از خوابم میگذشتم ولی بازم تموم بشو نبود…

راستی یه چیزی که به شدت پیشنهادش میکنم فیلمای سارا حقیقت از یو.تیوب بگیر عاااالیه منو ابجیم تو اتاق یه تی وی داریم صب تا شب فیلماشو میذاریم پخش شه حتی اگه نگاشم نکنیم