2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ماهم ۲۱ میرزن

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄

الان نمیدن که !!!  ۲۰م به بعد 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]