2777
2789
عنوان

به نوازدم دیفن هیدرامین دادم فقط برای اینکه بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر عمومی بردم یه معاینه کرد گفت چیزیش نیست دلش درده حتما ک دارو داد تاثیر نکردن

ترنجبین بده بهش تا اونحایی ک میدونم دیفن هیدرامین زیر شش ماه خطرناکه 

حالا بچت چن وقتشه

وای چی بگم بهت بچه زیر ۶ ماه و دیفن؟؟؟؟؟؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم حتما مشکلی داشته این همه مدت گریه و بی قراری عادی نیست

اره اما نمیدونم چی 

چیکار کنم دکتر عمومی معاینه کرد گفت‌کولیک...اما اخه کولیک یه شبه گرفتش

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

حتما جاییش درد میکنه استامینوفن میدادی.ولی درکل دارو سرخود ندی بهتره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
دو ماه و نیم

حالا الان اشکالی نداره ولی دیگه نده،ببر متخصص اطفال بچت شاید کولیکی هستش قطره میده خوب میشه نگران نباش 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

شیر هم میخوره؟

ببین لباسش مشکلی نداره؟

مادربزرگم تعریف میکرد یکی از بچه هاش چون استینش کش داشته و یکمی سفت بوده کلی گریه کرده و میگفت نمیدونستم چشه از بس گریه کرد هلاک شد فرداش دیدم روی دستش جای کش لباسش مونده 

فکر نکنم مشکلی باشه،دکتر به دختر ۴روزه ی من دیفن هیدرامین داد،بیچاره بیهوش میوفتاد تا صبح،البته سرما ...

وای توروخدا نده، شنیدم خیلی خطرناکه.

دختر من تا حالا ده بار سرماخورده الان ۱۰ ماهشه پیش چند تا دکتر بردم ، هیچ کدوم دیفن ندادن بهش تا حالا

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍