2777
2789

تایپیک قبلتو خوندم 

خدا بدلت آرامش بده

همینکه این دو سال تونستی تحمل کنی اون شوهر تخم جنو بازهزار آفرین داری

تا الان قوی بودی با رفتن اون کثافتم از زندگیت قوی تر میشی و به آرامش میرسی

بعدم مگه حق طلاق نداری نگران چی هستی

ارواح جدت لایکم نکن.تا نگفتم لایکم نکن. لایک دونیم ترکید🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که خانواده خودت ابروریزی کردن و لو دادن 

بعدش شما رو برای رفع ابرو ریزی و زن داداشت رو هم برای رفع ابروریزی برگردوندن خونه 

خوب از همون اول بدون ابروریزی نوک هر پو تاشون رو میچیدید 

بعد به دامادتون چه ربطی داره که زن داداشتون رو سیم جیم کرده اینم برام عجیب 

بعدش زن داداشتون لو داده که من خوابیدم با فلانی 

مشکوک  کلا داستانت

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
شما که خانواده خودت ابروریزی کردن و لو دادن  بعدش شما رو برای رفع ابرو ریزی و زن داداشت رو هم ...

خانواده خودم مچشو گرفتن و عموها و فامیل خاستن انکار کنن ..میتونی باور نکنی عزیزم...دامادمون هم فامیلمونه و بهش برخورد فک کنم از دید شما چیز کمیه؟...و اینکه برا هممون عجیب یود ک اینجور لو داده..من اگر بخواستم داستان تعریف کنم مسگفتم خودم دیدمشون یهو روی تختخواب مثلا،

عزیززم خدا به دلت ارامش بده انشاءالله اونم رسواااا بشه 

بچه داری ؟؟

شوهرت پشیمان نیس ؟؟؟.

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
اره بچه دارم..نه خرتر شده و منو مقصر میدونه بخاطر اینکه نمیتونه سر بلند منه

حقشهههه خیلیی دلم سوخت یعنی جیگرم برات کباب شد انشاءالله موقیت بهتری گیرت بیادد و از این اشغال جدا بشی

حالا کلا جات ازش جدااا کردی یان ؟؟

چند تا بچه داری دختز یا پسر کاش حق احضانت بچه هم می گرفتی

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

عزیزم ازش جدا شو و از هیچی نترس خونه مادرت میتونی زندگی کنی و خدا رو شکر ارایشگری بلدی به فکر این نباش که برادرت با زنش خوبه ولشون کن و به خدا بسپارش جوابش رو میده فقط صبر کن از اون شوهر لجنت هم طلاق بگیر خدا پشت و پناهت باشه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه