2777
2789
عنوان

کی مثل من فردا امتحان داره هنوز کامل نخونده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 62 پست
من هیچی نخوندم چی کار کنیم

بریم بخونیم یه ساعت دیگه میایم میگیم چقدر پیش رفایم باهم بیدار بمونیم بی خابی راحت تره😫

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صب امتحان دارم الان دیگه نمیکشم میخوابم تا ۵ صب اگه خدا بخواد پاشم ادامشو بخونم کلیش مونده هرچی هم امروز خوندم تموم نشد🚶‍♀️😑

ممنون میشم برای حل شدن کار پدرم و عاقبت به خیری خودم صلوات بفرستی .....
فدات اره

پس بریم بخونیم اگه دوس داشتی یه ساعت دیگه بیایم بگیم چقد پیش رفتیم بیخابی دسته جمعی دردش کمترع😂💔

میفته خرداد که قبل کنکوره منم سه تاشو میخام خرداد ترمیم کنم

معدل مهمه بره بالا یا عمومیا؟ 

عمومیا درحد 17 تا 19 

ولی تخصصیام خرابه.. الانم ک دارم فقد تخصصی میخونم.. دیگه نزدیک کنکور وقت نمیشه عمومی اضافه کنم 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
باز تا اونموقع خدا بزرگه جای منم بخاب لذت ببر

چندمی امتحان چی داری؟

من دوازدهم انسانی ریاضی

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
منم صب امتحان دارم الان دیگه نمیکشم میخوابم تا ۵ صب اگه خدا بخواد پاشم ادامشو بخونم کلیش مونده هرچی ...

منم میخام تا یکونیم دو بخونم بعد بخابم پنج بیدار شم

پس بریم بخونیم اگه دوس داشتی یه ساعت دیگه بیایم بگیم چقد پیش رفتیم بیخابی دسته جمعی دردش کمترع😂💔

شاید منم نخوابیدم یکم خوندم

ممنون میشم برای حل شدن کار پدرم و عاقبت به خیری خودم صلوات بفرستی .....
چندمی امتحان چی داری؟ من دوازدهم انسانی ریاضی

سلامتو بهداشت پشت کنکورم ترمیم معدل دارم

موفق باشی

سلامتو بهداشت پشت کنکورم ترمیم معدل دارم موفق باشی

همچنین

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش