2777
2789
عنوان

واقعا باورم نمیشه نی نی یار شب انقدر پیگیره منه 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الآن میترکونتت طفلی 🤣🤣🤣🤣🤣 بزار تگش کنم 😅😅😅

والا زیاد لطفش نصیبم شده با همشون قهرم از دم 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
خوشبحالت والا اگه باهات لج بود خودتو میترکوند  بعد ما باید دو هفته التماس نی نی یار حذف تاپیک ...

ترکوندتم دوبار، میگم که نی نی یار ۵ برم گردوند، اینا دوتا درگیر یه عشق مثلثی با من شدن ول کنمم نیستن 🤣🤣🤣🤣🤣

شما برو‌گزارشتو تهیه کن و اخبارتو بگو معصومی نژاد ررررممم. چاپلوسی الکی نمیکنم من یکی.چون چند جا به ...

باشه

دوست عزیز دلیل نمیشه چون اسم و پروفایلم به نظرت خنده داره فکر کنی با یه دلقک طرفی و هر طور دلت میخواد صحبت کنی پس جمع کن خودتو تا حالت گرفته نشه
عاقا منم دوستش دارم 😁😁بوخودا تا حالا ب من اخطار نداده بسکه مااااهه

بزار تگش کنم تا بترکونتت، ویسو، 

@نی_نی_یار_شب  

من فقط دوست دارما، اینا چی میگن واقعا؟!!!!! هااااااا؟!!!

پ.ن. توروخدا نترکونم بخدا شوخیه،

عاشقتم.چه زودم قبول کردی😂😂😂

آخه من اصلا اول اون پیام اول شما رو که قربون صدقه ی نی نی یار رفتی ندیده بودم کلی گفتم😂😂😂

بعد یهو دیدم 5/6 خط نوشتی هنگ کردم

دوست عزیز دلیل نمیشه چون اسم و پروفایلم به نظرت خنده داره فکر کنی با یه دلقک طرفی و هر طور دلت میخواد صحبت کنی پس جمع کن خودتو تا حالت گرفته نشه
آخه من اصلا اول اون پیام اول شما رو که قربون صدقه ی نی نی یار رفتی ندیده بودم کلی گفتم😂😂😂 بعد یه ...

عزیزممم😂😂🤦❤️❤️

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان