2777
2789
عنوان

صداقت با خویشتن

250 بازدید | 36 پست

مهمترین رابطه‌ای که باید به وجود آوریم ارتباطمان با خویشتن است .

کیفیت آن رابطه کیفیت روابط دیگرمان را نیز تعیین می‌کند .

وقتی بتوانیم چگونگی احساسمان را به خود ابراز کنیم و احساسات خویش را بپذیریم ،به دیگران نیز می توانیم احساسات خود را ابراز کنیم 

وقتی بتوانیم خواسته و نیاز خود را بپذیریم، آماده ایم تا خواسته ها و نیازهای مان برآورده شود .

آنگاه که بتوانیم فکر ،باور و آنچه برایمان اهمیت دارد را بپذیریم ،می‌توانیم دیگران را با مسائلشان قبول کنیم .

وقتی بیاموزیم خود را جدی بگیریم، دیگران نیز چنین خواهند کرد .

هنگامی که آموخته باشیم به خود اعتماد کنیم ،قابل اعتماد و آماده اعتماد خواهیم بود .

وقتی به خاطر وجود خود سپاسگزار باشیم، به مهر شخصی دست یافته‌ایم. آنگاه که به مهر شخصی دست یافته و نیازها و خواسته های خویش را بپذیریم، آماده مبادله عشق هستیم.(خود دوستی و خودمراقبتی)

*وقتی بیاموزیم به خود متکی باشیم ،آماده ایم تا دیگری را همراهی کنیم .*

💫

*امروز بر ارتباط خوب با خویش تمرکز میکنم.*

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

@نینیجان  

@اردی_بهشت۷۲  

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

@nari40‍ 

@جیگرطلاشم  

@mozhgan_0075  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون ازتاپیک خوبتون🙏

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

من که امروز حالم از خودم بهم خورد نمیدونم چرا بی اراده شدم هی نون خوردم خوردم اخر سر تهوع گرفتم  خوابیدم 

بیدارشدم دوباره نون پنیر خوردم و شیر تا اینکه بالا اوردم 

انگار عقلم سره جاش نیست

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
من که امروز حالم از خودم بهم خورد نمیدونم چرا بی اراده شدم هی نون خوردم خوردم اخر سر تهوع گرفتم ...

ریشه حال بدیهات ببین تو چیه ... چرا امروز نیاز به خوردن پیدا کردی ترسیدی یا رنجش ذاشتی احساس حقارت یا ناتوانی یا اصلا توانایی مه من بلدم من بلدم

ریشه حال بدیهات ببین تو چیه ... چرا امروز نیاز به خوردن پیدا کردی ترسیدی یا رنجش ذاشتی احساس حقارت ی ...

نمیدونم 

فکر میکنم هروقت فیلم تولد نوزاد میبینم تمام روانم بهم میریزه 

یاد خاطرات بدم میافتم واینکه دستم خالی  موند 

تنها موردی که امروز اشکمو دراورد همین فیلم بود

نمیدونم  فکر میکنم هروقت فیلم تولد نوزاد میبینم تمام روانم بهم میریزه  یاد خاطرات بدم می ...

احسنت همین احساس بنویس که چرا بهم ریختی هی برای هر احساست چرا بزار مثلا چرا سرزنش میکنم الان چرا ترسیدم مثلا ترس از قضاوت دارم چون بچه ندارم مثال میگم  با نوشتن رفیق شو شما بیست کیلو بخاطر این جریان بچه چاق شدی نخواهی تو ذهنت برطرفش کنی دوباره پاچه ات میگیره

نمیدونم  فکر میکنم هروقت فیلم تولد نوزاد میبینم تمام روانم بهم میریزه  یاد خاطرات بدم می ...

فرزندی داشتی که از دستش دادی؟؟؟

بله دوقلو دختر داشتم  شش ماهگی دنیا اومدن فقط چند روز زنده موندن

خدا رحمتشون کنه قلبا ناراحت شدم ... یه متنی نوشتم پاک کردم هرچی بگم اضافه گفتنه .... ولی اینو‌میدونم نه تو مقصری نه خدا ....این اتفاق هر چند ناراحت کننده افتاده زندگی جریان داره با پرخوری خودازاری نکن

خدا رحمتشون کنه قلبا ناراحت شدم ... یه متنی نوشتم پاک کردم هرچی بگم اضافه گفتنه .... ولی اینو‌میدونم ...

بشین بنویس نوشتن ارومت میکنه 

خدا رحمتشون کنه قلبا ناراحت شدم ... یه متنی نوشتم پاک کردم هرچی بگم اضافه گفتنه .... ولی اینو‌میدونم ...

ممنون 

اونا فرشته بودن شاید اون دنیا 

بیان پیشم

البته اگر دنیایی باشه  

ولی خدا مقصره 

میتونست اصلا بهم نده 

نه اینکه بده و پس بگیره 

متاسفانه زندگی جریان داره و کاری از دستم برنمیاد 

جز صبر 

ممنون  اونا فرشته بودن شاید اون دنیا  بیان پیشم البته اگر دنیایی باشه   ولی خدا م ...

خود همون خدا کمکت کنه به ارامش برسی