2777
2789

خانما من 14هفتمه غروب درحد2 3 دیقه شکمم تیر می‌کشید بعد از دوساعت مثه پریودی خون ازم رفت دکتر متخصص و سونو هم ب این شب نیست احتمالش هست اتفاقی برا بچم افتاده باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بهتره سریعتر بری اورژانس بیمارستان

اینجور خونریزی طبیعی نیست🤕

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

سریع برو بیمارستان.

نشستی تو خونه تاپیک میزنی؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

برو بیمارستان بخش زنان زایمان

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ما توی ی شهربندری با بیشتراز ده تا پتروشیمی ساکنیم بندرماهشهرو بندرامام خمینی مرکز تجارت آبیه ولی بهش میگن منطقه محروم 😂🤦‍♀️من تاامروز خونریزی داشتم تاب هزار زور بلاخره ی نوبت سونو گیرم اومد خداروشکر بچم سالمه جالبه ک اصلا سونواها جواب نمیدادن