پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 عنوان خاطرات وسوتی های بعدعقدونامزدی 485 بازدید | 7 پست بیاین خاطرات وسوتی هایی که تونامزدی پیش شوهراوخانوادشون زدین وتعریف کنیدبخنیدیم وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!! 1401/10/13 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9691 سوتی ندادمالبته مجردم😧😧 زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
nane_barsam عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 27 والا از روزی بله گفتیم خنده از لبامون رفت بزن تاپیک دعوا و جنگ و جدل
ani_zaki عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 492 والا از روزی بله گفتیم خنده از لبامون رفت بزن تاپیک دعوا و جنگ و جدل 😂😂😂😂 برام دعاکنیدخدابهمون داداش بده
هالووین36 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 4466 تاپیک تکراری نزنید ممنونالبته نریزین رو سرم🤭 دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 اول خودم تعریف کنم چه سوتی دادم .جونم براتون بگه که چندماه ازعقدمون گذشته بود.ماپرشوهرم اینارفته بودن قم وفقط همسرم خونه مونده بود.بعدمامانم شام گفت بگومحسن شام بیاداینجاتنهانمونه .بهش گفتم گفت نه میام دنبالت بریم بیرون شام بخوریم وبعدبریم خونه بمون پیش من.منم به مامانم گفتم وباکلی التماس راضیش کردم فقط قول دادم خوابیدنی بیام خونه.محسن اومدم دنبالم که بریم تامن اماده شم مامانم چایی اوردبراش.پاشدیم که بریم محسن خواست سویچ روازجیبش برداره قرص تاخیری ازاوناکه مثل چیزه افتادزمین هواسش نبود.هرچی بااشاره گفتم نفهمیدمنم که سرخ وسفیدمیشدم تافهمیدواززمین برداشت.امامامان بابام دیدن امابه رومون نیاوردن وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 والا از روزی بله گفتیم خنده از لبامون رفت بزن تاپیک دعوا و جنگ و جدل 😅😅😅 وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
mitra_banoo عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 5171 اول خودم تعریف کنم چه سوتی دادم .جونم براتون بگه که چندماه ازعقدمون گذشته بود.ماپرشوهرم اینارفته بود ... 😂😂اخییی